Zelené prostory doma? V Miláně se koná veletrh trendů!

V poslední době jsme se snažili orientovat každý hospodářský sektor na jasný a dobře definovaný trend: zelený. Ochrana životního prostředí se také spojuje s designem budov, které jsou stále více v souladu s těmito potřebami trhu.

Abychom se co nejlépe vydali cestou orientovanou na transformaci vlastnictví na zelený klíč s nulovými emisemi, nebudeme se zabývat pouze funkčním aspektem, ale také estetickým aspektem.
Proto jsme si mysleli, že je vhodné vyprávět o skutečně jedinečné události, kde bude možné kombinovat trend vybavení s exteriérem, oba spojeni společným vláknem ... ve skutečnosti fil vert!

Od 13. do 16. září bude ve skutečnosti město v Miláně kolébkou akce věnované světu prostorové dekorace, novým technologiím a především prvkům, díky nimž bude vaše nemovitost v souladu s konceptem udržitelnosti. a přírodní krásy.

Homi Outdoor: to je název události, která dorazila také do Itálie, což ohlašuje boom návštěvníků!

Na organizační úrovni bude možné přímo komunikovat s novými a užitečnými nápady, které lze znovu navrhnout ve vlastním domácím prostředí, ale bude to mít zásadní význam, bude to možnost setkat se s odborníky v tomto sektoru a účastnit se seminářů zaměřených na zvyšování povědomí a informování členů o význam zelených témat.

Také pro podnikatele budou existovat výhodné příležitosti. Bude jim zaručena přítomnost mnoha předních společností v tomto odvětví, které mají zájem o nové nápady na rozšíření a zlepšení svého podnikání, vždy v zeleném klíči.

Co říci, každý jeho vlastní.

Proč však zelené téma hraje tak významnou roli na trhu, ale především v našem odvětví?
Zejména v Evropě byla v posledních letech vydána vyhláška na povzbuzení přístupu k ochraně okolního prostředí v důsledku znepokojivých klimatických změn, které zjevně nesignalizují pro naši planetu zvlášť jasnou budoucnost.

Proto zelená budova získala v nemovitostech velký význam a zaměřila se na cihelné podnikání na spojení modernosti a udržitelnosti.

Také z hlediska nákladů, které je třeba nést, je podle statistik lepší koupit nemovitost přestavěnou na zelenou, spíše než nemovitost vybavenou novými technologiemi, ale se silným dopadem na životní prostředí.

Evropské vládní politiky proto nasměrovaly různé projekty přesně na potřebu vytěžit maximum ze svých domovů, aniž by způsobily nevratné škody na životním prostředí.
Kromě toho, jakmile použijete tipy nezbytné k tomu, aby váš dům byl zelený pro všechny efekty, zvýší tento efekt tržní hodnotu, což umožní i samotnému majiteli získat z těchto děl přidanou hodnotu, a to nejen okamžitě, ale také také ve střednědobém horizontu (pokud se rozhodne nemovitost prodat později).

Proto důrazně doporučujeme, abyste se této akce zúčastnili; ať už jste mladí podnikatelé v oblasti nemovitostí, jednoduše zvědaví nebo budoucí investoři!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB