Stavět na pronájem: když nový podnik změní nemovitost

Slyšeli jste někdy o vzorci „build to rent“? Jedná se o volbu budovy, která zahrnuje výstavbu budov určených pro danou lokalitu.
Analýza tohoto jevu je pro naše odvětví důležitá, protože nám umožňuje lépe porozumět tomu, co jsou potřeby trhu a především jak se vyvíjejí potřeby potenciálních kupců.

Zdá se, že tato proměna závisí na mnoha faktorech. Za prvé, zavedený příchod nové kategorie investorů: Millennials. Ze stále konkrétnějších požadavků mladí lidé upřednostňují přechod k vlastnostem, které je neomezují. Nákup nemovitosti by byl skutečně nákladný a náročný na mnoha frontách. Předplacení leasingu místo toho umožňuje větší flexibilitu.

Protagonisté tohoto zvratu trendu však nejsou jen milénia. Ve skutečnosti si vzpomínáme, že v důsledku hospodářské krize se jen málo lidí někdy zapojuje do podpisu kupní smlouvy.

Podle hlavních údajů vykázaných v poslední analýze dosáhl růst tohoto odvětví exponenciálních úrovní. Zejména ve Velké Británii. 20% nemovitostí v Londýně (kolem 60 000 jednotek) je věnováno na pronájem. Opravdu vysoké procento.

Podle ekonomů tohoto sektoru však nebude stavba k pronájmu skutečným řešením pro oživení ekonomiky různých zemí. Potenciál tohoto programu však spočívá ve schopnosti vybrat větší rozmanitost bydlení se zlepšenými stavebními standardy a mnohem bezpečnějším řízením bydlení.

Jaké jsou tedy potenciální výhody? Pro majitele existuje přímé dlouhodobé zapojení. Ve skutečnosti je tato budova povzbuzována k dosažení lepší kvality stejné budovy, aby byla pro potenciálního kupujícího atraktivnější.

Připomínáme však, že stavba k pronájmu je dlouhodobá investice, přestože je flexibilnější než kupní smlouva.
To umožňuje, aby byl tento model méně spojen se sociálními a ekonomickými změnami.
Nový sektor však narušil celou rovnováhu na trhu nemovitostí a stavebnictví. Skutečný únik z krize, která zasáhla nemovitost, kde po dlouhou dobu nebylo možné být zvlášť aktivní.
Stručně řečeno, v kladech budování k pronájmu najdeme:


- Zvýšená nabídka bydlení
- Větší výběr
- Repopulace městských center
- Více profesionálního řízení
- Dodržování rozmanitých potřeb potenciálních kupujících
 Naopak místo toho:
- Trh věnovaný (podle ekonomů) pouze bohaté části společnosti
- Vlastnosti dražší než standardy
- Soulad jiných osob, které nemusí být v souladu se životním stylem mnoha

Co říci, zdá se, že v každém případě stavba k pronájmu znamenala zlom na realitním trhu. Pro další novinky v oblasti nemovitostí musíte na našem portálu zůstat aktualizováni!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB