Dubaj: mezi luxusem a inovacemi. Zelené zprávy v oblasti nemovitostí

V průběhu let se koncept udržitelnosti a modernizace radikálně změnil. Ve skutečnosti vychází z jednoduchého používání odlišných a inovativnějších materiálů ve srovnání s tradičními materiály s využitím nových technologií, které zpřístupňují váš dům s potřebami trhu a společnosti obecně.
Je zřejmé, že vše je kalibrováno podle úrovně otevřenosti a flexibility vůči novým tendencím samotného národa.
Ale co je základem nového roku je to: schopnost každého národa se zlepšit, aby splnila "náladu", která je zelenější a chytřejší, i když v různých časech.

V kolektivní představivosti je jedno z měst, které nejlépe reprezentuje bohatství a bohatství, nepochybně Dubaj.
  S jedinečnou kulturou, symbolickou historií a nádherným uměleckým dědictvím, Dubaj byl slavnostně otevřen v roce 2019 a odlišoval se od dalšího aspektu. Město bylo skutečně začleněno do inovativní a zelené stezky, která se drží v každé části světa, i když s různou rychlostí šíření.

Jasným příkladem toho, jak se tento trend nyní zakořenil ve světě nemovitostí, je nová vládní iniciativa, podle níž k oslavě 50. let charty je třeba zajistit každou obytnou strukturu, ne solární panely , nainstalované zdarma.
Očekává se, že tento projekt bude dokončen do konce roku díky intervenci šesti různých společností zaměřených na zlepšení úrovně pohody ve Spojených arabských emirátech.

Kromě podpory těchto ekologicky udržitelných iniciativ existuje další prvek, který činí Emirates ještě konkurenceschopnější a silnější než v předchozích letech: přestavba cen cihel. To zjevně znamená vytvoření pocitu důvěry investorům, a to zejména v méně příznivých podmínkách, protože hlavní segment trhu s nemovitostmi se pohybuje na střední a nízké úrovni. Vyplývá to z poklesu objemu transakcí v roce 2018, který poklesl o 30% kvůli nízkému zájmu zahraničních investorů v dubových cihlách kvůli nadměrným cenám.

Ve skutečnosti, v posledních měsících roku 2018, trh s nemovitostmi v Dubaji, charakterizovaný především slavnými mrakodrapy, prodělal období stagnace kvůli přeplnění, zejména v rezidenční oblasti (kde ceny již poklesly v roce 2014).
Neexistuje tolik potřeba rozšiřování trhu, ale zlepšení vlastností, které již existují, aby se umožnila ekonomická recirkulace a aby se omezil čas související s přítomností nemovitosti na trhu.
Takže systémy nemovitostí zmizí, místo toho nahradí projekty modernizace a v souladu s hlavními normami udržitelnosti životního prostředí.

Je třeba si uvědomit, že vše se přibližuje procesu přípravy, který považuje Dubaj za kolébku světového slavného veletrhu World Expo 2020, který oznamuje návštěvu 25 milionů.
Takže investoři z celého světa, pokud máte zájem o koupi nemovitosti v jedné z nejbohatších zemí světa, je to ten správný čas!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB