Zpomalení trhu s nemovitostmi: jedná se o nejvíce postižené oblasti

Trh nemovitostí, jak víme, je velmi různorodý a závisí na množství proměnných. Můžeme ho definovat jako jeden sektor, ale zároveň nám umožňuje pochopit, jaké jsou problémy společnosti a jaké faktory by mohly být potenciálně vítězi.
V současné době, mezi globální krizí a změnami v potřebách investorů, to není tak snadné žonglovat na trhu s nemovitostmi, s důvěrou v době nákupu.

Proto jsme se v Realigro rozhodli podrobně analyzovat ekonomické a sociální aspekty, které tento sektor nejvíce ovlivňují a snaží se pochopit, které oblasti jsou nejžádanější a nejpohodlnější a které jsou v deficitu.
V první řadě je třeba zdůraznit, že jedním z faktorů, které (negativně ovlivňují) volbu, která není volbou nebo je horší, je riskantní, je stres: ceny v některých městech se zhroutí nebo zvýší v obdobích tak úzkých, že stejný investor selže. plně pochopit skutečné důvody.

 Trhy, na kterých ceny klesají, jsou trhy velkých pobřežních realit, kde kupující tento sektor nasycili. Menší místa jsou naopak stále více zaměřena na budoucí investory, ale hovoříme o bohatém cíli trhu se zvláštními a specifickými požadavky. Kromě toho stojí za zmínku, kolik oblastí, které strana poptávky dosud neberla v úvahu, a to díky bublině nemovitostí, která místo toho začlenila rozhodně významnější a světově proslulé skutečnosti (např. Las Vegas), znovuzrozila a získala zájem a investice. nových kupujících.

Další prvek, který ovlivňuje výběr trhu, je dán jedním slovem, které však nyní dominuje mezinárodní scéně nemovitostí: Millennials. Právě mladí lidé, kteří vytvořili zpomalení na celém trhu s nemovitostmi, zejména co se týče ceny a hodnoty přiřazené nemovitostem. Přítomnost kupujících bez jakýchkoli zvláštních kapitálových omezení, ani zdrojů, které by umožnily dovolit si majetek určité úrovně, znamenalo, že trh s nemovitostmi se přizpůsobuje omezenější poptávce, devalvuje vlastnosti přítomné na náměstí nebo, což je ještě horší, zvyšující se "neprodané" období nemovitosti.

A konečně, abychom identifikovali trhy, na kterých dochází k oživování nemovitostí a ve kterých klesá, vybrali jsme v období od července 2018 do května 2019 až 200 metropolitních oblastí. Zdá se, že situace je v teritoriálním měřítku smíšená. Společný prvek ve všech těchto vzorových oblastech je však dán jedním faktorem: časem.

Rychlost změny vlastností obou požadovaných vlastností, ale především cen stejných vlastností, byla a stále je impozantní. Proto doporučujeme našim čtenářům, aby se rozhodli pro volbu, která je zároveň promyšlená, ale zároveň dynamická, aby nemohla chybět příležitost, která by mohla být jedinečná a neopakovatelná!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB