Stavební boom v Německu pokračuje: nejnovější zprávy

Víme, že když mluvíme o evropské hospodářské síle, nemůžeme myslet na Německo. Ve skutečnosti je to jeden z ekonomicky nejrozvinutějších národů na světě. Chcete nějaké čísla?

Třetí místo za objem směn v dolarech a za HDP na pátém místě v celosvětovém měřítku pro kupní sílu a v evropském měřítku na prvním místě! Navzdory skutečnosti, že rok 1999 představoval pro tento stát ztrátu části jeho autonomie, v důsledku přijetí eura zůstává Německo stále jedním z pilířů celého mezinárodního ekonomického systému.

Tato záviděníhodná síla zahrnuje všechna odvětví, zejména odvětví nemovitostí.
Od roku 2017 byla ve skutečnosti vydávána stavební povolení na stavbu 340 000 domů, což je jedna z nejvyšších čísel ve srovnání se slavnou v roce 1999.
Odtud se zdálo, že pozitivní trend je nezastavitelný: 268 000 nových bytových jednotek, 155 000 bytů, 21 000 dvojdomů a rodinných domů.

Neznala hranice a zdá se, že se s ní ani nestojí, ani přestavba budovy. Ve skutečnosti bylo v první polovině roku 2019 restrukturalizováno přibližně 47 800 nemovitostí, z nichž 40% představuje silný historický a kulturní zájem.

Značnou pomoc zajistilo mnoho pracovníků, kteří se při hledání jmění rozhodli přesídlit do Německa. Proč tato volba? Důvody jsou různé. Trochu proto, že bezpečnost vnímaná v této zemi je velmi vysoká, a to jak po stránce ekonomické, tak po stránce sociální.

Kromě toho nesmíme podceňovat skutečnost, že mluvíme o neustále se rozvíjející ekonomice, která nabízí mnoho pracovních příležitostí mnoha různorodým profesionálním osobnostem. Zahraniční studenti kromě toho hrají důležitou roli, protože každý rok jsou hostem hlavních univerzit pro projekt Erasmus. Výrazný demografický nárůst, který umožnil stavebnictví nejprve, a poté nemovitost, sám se obohatit a zvýšit své obzory přesně na základě stále rostoucí poptávky investorů.

Síla Německa je také reprezentována velkou mentální flexibilitou v této zemi. Ve skutečnosti není snadné pochopit potřeby zákazníků na první pohled, zejména pokud jde o cizince, zejména pokud pocházejí z různých věkových skupin a ekonomie. Německo bylo v tom také skvělé, natolik, aby našlo velký úspěch pro asi 80% potenciálních evropských investorů.

Co říci, zdá se, že tato pozitivní vlna se nechce zastavit. Ve skutečnosti se očekává, že německá ekonomika v těchto odvětvích vždy pokračuje v tomto trendu, a to až do bodu, kdy se sousední národy dostanou do tohoto rozmachu, který svou povahou představuje historické a kulturní pozadí, které není tak vzdálené od německé.

Zveme vás také, abyste pokračovali ve čtení našich zpráv, abyste zůstali aktuální!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB