Destinace snů roku 2019? Zde jsou odhaleny ty nejlepší investovat

Kdo se nikdy nechtěl vzdal všeho a odešel na "věčnou dovolenou?
Dokonce i když byl nový rok právě otevřen, mnozí touží po radikálních změnách. Ať už se chcete přestěhovat na nové místo, které chcete začít od začátku, nebo jen hledat kus ráje, abyste se dostali pryč od každodenní rutiny, máme 5 fantastických míst, které můžete objevit!

Začněme první, vítěznou zemí Mezinárodního indexu odchodu do důchodu 2019: Panama. Středoamerická perla je kolébkou dynamického, frenetického hlavního města, plného očarovaných pláží a příjemné teploty po celý rok. Je to ideální pozemek zejména pro důchodce, protože díky programu, který je věnován, každoročně vyzývá mnoho starších lidí, aby se pohybovali a užívali si širokého spektra bezplatných a efektivních služeb.

Na druhém místě najdeme Kostariku, lídra v ekologickém sektoru, ale i letos se v oblasti nemovitostí zvláště rozlišuje. Definovaná jako "Švýcarsko jižní Ameriky", dnes si zachovává velkou prestiž ve všech hospodářských odvětvích díky nízké životní úrovni a snadnosti investorů nakupovat a vlastnit majetek a rychle získávat bydliště. Tato "Jungle of the South" se zdá být méně divoká a technologičtější!

Přestože se často jedná o nejednotlivé skutečnosti, zejména v důsledku míry zločinu v této zemi, Mexiko zažívá období rychlé expanze. Nejvýznamnější města tohoto národa se v posledních letech podařilo oživit odvětví cestovního ruchu díky místním divům. Dokonce i realitní sektor, kvůli přítomnosti četných společností, které si tuto destinaci zvolili k rozšíření, převzal znovu. Poptávka po nemovitostech, která se vyvinula v posledních letech, je velmi silná, zejména na úrovni obytných prostor.

Ekvádor se řadí na čtvrté místo s teplým a příjemným klimatem, jako je místní obyvatelstvo. Netřeba mluvit o kráse krajiny, bez silného technologického vlivu, který zaručuje jedinečnost na místě. Z hlediska nemovitostí se v posledních třech letech objevila skutečná reaktivace. Navzdory přetížení nájemních nemovitostí v roce 2016 se zdá, že Ekvádor zasáhl srdce investorů. Stejný pokles cen nemovitostí zajistil silný příliv zahraničního kapitálu do sektoru nemovitostí.

V neposlední řadě je to evropský stát, který bychom mohli nazvat "caliente". Španělsko je umístěno na konci žebříčku. Díky své historii a architektuře, která odráží arabskou kulturu, zůstává jedním z nejmódnějších národů celého evropského kontinentu. Je nemožné si pamatovat Valencii, nádherné město na pobřeží, které přitahuje mnoho mladých lidí, kteří hledají zábavu, a dospělí touží po klidu a odpočinku.

Po poskytnutí těchto informací je nejdůležitější volbou na vás. Jaká bude správná země, kterou objevíte v roce 2019?

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB