Zelená revoluce pro mrakodrapy se otevře v New Yorku!

Deset zákonů souvisejících se snižováním emisí skleníkových plynů bylo aplikováno jednomyslně. Tak začal jeden z nejmodernějších kapitol věnovaných ochraně životního prostředí pro Big Apple. Jedním z náznaků, které bezpochyby zdůrazňují, jak důležitá je tato otázka, ale především to, jak může být samotný trh s nemovitostmi úzce ovlivněn sociálními změnami.

Program byl pokřtěn jako „Green New Deal“, podepsaný starostou, který zdůraznil výhody plynoucí z této nové perspektivy jak pro životní prostředí, tak i pro samotný trh s nemovitostmi.
Pojďme se podívat do detailu, abychom pochopili, jak je možné spojit zájem o udržitelnost a možnost znovunastolení základního sektoru pro velké město, jako je New York.

 Podle samotného prvního občana vyplývá tato potřeba z uvědomění si, že změna klimatu představuje velkou hrozbu pro velká města vzhledem k přítomnosti velmi vysokého počtu mrakodrapů a struktur určitého kalibru.

Důvod, pro který je zásadní, je transformovat ty, které by mohly mít nevýhody, v bodech síly. Cílem je skutečně přeměnit budovy na „udržitelnou a zelenou optiku, čímž se sníží emise. Podle statistických údajů týkajících se prognóz po reformě, po jejich aplikaci, bude výsledek rovnocenný s odstraněním přibližně jednoho milionu automobilů ze silnic as tím spojených výhod na zdraví a celkové zdraví. Vše do roku 2030.

Ekonomický aspekt není ve skutečnosti vyloučen. Tato iniciativa bude zahrnovat jak novou, tak i starou budovu, která zaručí nové oblasti určené jak pro spolupráci, tak i pro rezidenční stavby či kanceláře, které přivedou až 27 000 nových využití stejných a 23 900 nových pracovních míst. Promyšlené a zároveň uklidňující postavy, pokud vezmeme v úvahu, jak jedno z nejznámějších měst na světě může skutečně udělat rozdíl jak v záležitostech životního prostředí, tak především v oblasti nemovitostí.

Podrobně je třeba zdůraznit konkrétní aplikace této iniciativy na tzv. „Špinavé budovy“. S touto terminologií se odkazuje na všechny ty struktury s rozměry většími než 25 000 čtverečních stop, které, i když představují pouze 2% městské výstavby, zatěžují ochranu životního prostředí. Budou proto podléhat škrtům (v souvislosti s emisemi) ve výši 80%, a to prostřednictvím úprav a sankcí pro ty, kteří nerešpektují diktáty nové reformy.

Nové typy budov budou nepochybně pružnější, pokud jde o následné změny a založené na energeticky úsporných systémech využívajících špičkové technologie a materiály, které jsou v přírodě snadno dostupné.
Ideální směs mezi ochranou okolního prostředí, udržitelností pro budoucí generace a trhem, který je vždy vystaven silné poptávce různých druhů.

Co můžeme říci, je doufat, že Big Apple může pokračovat v dobrém příkladu a stát se stále více „zeleným“!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB