Země, kde ceny nemovitostí stoupají!

Víme, že trh s nemovitostmi nyní nabývá různých forem, které se liší podle cílové poptávky. To se stává, jak se stále více nových typů investorů rozhoduje, že se objeví v oblasti nemovitostí. Ať už jsou to mladí milénci, staří lidé hledající odpočinek nebo otcové rodin, kteří chtějí začít od nuly, není pochyb o tom: touha po koupi nemovitosti v roce 2019 se vůbec nezměnila.

Navzdory zvýšení cen v některých zemích se zdá, že v některých zemích je tento požadavek nepřiměřený.
Rozhodli jsme se však podrobně analyzovat světovou situaci, zejména se snažili pochopit, jak a především kde ceny nemovitostí dosáhly tak vysoké úrovně.

Luxusní segment v Japonsku, Španělsku, Singapuru a ve Spojených státech amerických zaznamenal vynikající výsledky již v roce 2018, což mu umožnilo letos výrazně expandovat a získávat nová portfolia ze zahraničí díky optimistické vizi zaručené stabilitou ekonomický fond.

Ve skutečnosti to byly zahraniční národy, které skutečně zvýšily nárůst cen. Například v Singapuru se tempo růstu prodejních smluv zvýšilo na 11 procentních bodů výše než v loňském roce. Také si pamatujeme, že Japonsko mělo další vybavení, a to díky upgradům, které vyplynuly z nadcházejících olympijských her v Tokiu v roce 2020.

Pokud jde o nemovitosti Američanů, zatímco na jedné straně zůstala nemovitost v New Yorku nezměněna, to samé nelze říci o Los Angeles, přičemž nemovitosti byly oproti loňskému roku dražší o 7,7%.
Trh v San Franciscu je také vynikající, kde prodej domů určité hodnoty (hovoříme o minimu 2 milionů dolarů) prošel 16% zvýšením ceny. To, co je znepokojující, je paralelní růst cen s růstem poptávky, který se zdá být neodrazen, přestože ve všech zemích světa stále existuje část významné populace, která žije v obtížných ekonomických podmínkách.

Na druhé straně se ve Francii zdá, že královna elegance ani v oblasti nemovitostí nebyla takovým vstupem, který by investorům umožnil sblížit své zdroje na realitním trhu. Místní umění a krása nedokázaly přesvědčit poptávku po francouzském trhu.

Co říci, zdá se, že luxusní trh obecně neví žádnou krizi. Přesto zůstává jasné, že situace není ve světě homogenní a že především úspěch úspěchu uzavření kupní smlouvy závisí jednak na ekonomických možnostech jednotlivého investora, ale také na vnímání ekonomicko-politické stability. které země dokáže předat na mezinárodní úrovni

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB