Trh s nemovitostmi na Fidži vzkvétá: byty vzkvétají

Fidžijské ostrovy, jedno z nejkrásnějších a nedotčených míst na světě. Nachází se v srdci Tichého oceánu, je zde asi 333 tropických ostrovů, všechny luxusní a krásné pláže. Území bylo oceněno jak pro svou nespornou krásu, tak pro svou uvítací a pohostinnou kulturu. Bílé pláže a křišťálově čisté moře každoročně přitahují miliony turistů, kteří touží zajít do nejdivočejších míst souostroví nebo jednoduše relaxovat před jedinečnou krajinou. Tropické klima a nemnoho dokladů potřebných pro přístup k tomuto ráji v průběhu let povzbudily investory, aby koupili nemovitost na Fidži.


Podle statistik však v posledních letech došlo na trhu s nemovitostmi k reálnému rozmachu. Přiměřená cena nemovitostí ovlivnila zájem o tuto půdu, a to i přesto, že přinesla vysokou návratnost nájemného, navzdory blokádě uložené vládou. Původ zahraničního investovaného kapitálu je obtížné identifikovat, ale samozřejmě vytvořil "pozitivní vlnu ve všech hospodářských odvětvích, čímž se zvýšil národní HDP. Zaměstnanci ve stavebnictví a realitním sektoru zaznamenávají významné příjmy jak pro počet investorů, kteří mají zájem o koupi bytu, tak pro společnosti a společnosti, které se chtějí usadit na tomto území. Pokud dříve byla cestovní ruch hybnou silou fidžijské ekonomiky, nyní se odvětví nemovitostí stalo hybnou silou. Mezi prvky, které podporovaly investice do nemovitostí, je nepochybně zapotřebí zmínit snížení pozemků a nákladů na výstavbu. Opravdu dobrý podnět pro investory. Finanční instituce navíc přijímá cenné papíry, které byly dříve blokovány, což ještě zjednodušilo možný prodej nemovitosti.

To není vše. Nové projekty se připravují, zejména v hlavním městě, zaměřené na budování inovací, aniž by zanedbávaly zelený aspekt. Ve skutečnosti existuje mnoho investorů (soukromých i firemních), kteří chtějí vytvořit nemovitosti pro cestovní ruch a obytné budovy s nulovými emisemi, stejně jako inteligentní. Situace je nepochybně lepší než v předchozích letech, kdy Fidži prošly obdobím vážné krize, aby přivedli mnoho potenciálních odběratelů do zahraničí při hledání lepší situace. Za zmínku stojí také situace lepší dostupnosti pro cizince ve srovnání s obyvateli na trhu s nemovitostmi. Omezení pro cizince jsou téměř nic, na rozdíl od obyvatel, kteří podléhají omezením, i když jen málo omezující. Klenot v koruně nemovitostí z Fidži je nepochybně byt. Několik budov bylo přeměněno na byty přesně tak, aby vyhovovaly potřebám potenciálních kupujících, ale také odpovídalo na otázky efektivnosti nákladů, efektivity a účinnosti, které by mohly být jen málo odpisovány rodinnými domy a studiem. Dá se očekávat, že trh s nemovitostmi může vždy pokračovat tímto způsobem, jezdit vlnou inovací a otevřenou ekonomikou.

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB