Jamajské nemovitosti: proč investovat nyní

Jamajka je nepochybně jedním z nejunikátnějších ostrovních států na světě. Z názvu, který doslovně znamená "země pramenů", je možné pochopit, jak je jedinečná ve svém druhu na úrovni krajiny. Je to třetí nejhustěji osídlená anglicky mluvící země na celém americkém kontinentu, s populací pocházející z bývalých afrických otroků, kteří dosáhli ostrova během období evropské nadvlády. Ačkoli historie této země není tak šťastná, Jamajka je v současné době jedním z nejvíce zaměřených lokalit pro investory.

S tropickým podnebím a vysokými teplotami každoročně vítá mnoho turistů, kteří se zamilovají do země, rozhodnou se usadit a koupit si nemovitost.
V posledních desetiletích byl trh poměrně tichý, takže jamajské cihly byly velmi podhodnoceny. Od počátku roku 2019 však došlo k významnému nárůstu jak obytných, tak prostorových prostor pro spolupráci.

Planning Institute of Jamajka ve skutečnosti zaznamenal, že již v prvním čtvrtletí tohoto roku budou budoucí majitelé investovat do jamajské cihly přibližně 3 miliardy dolarů, a to i přes globální krizi, která napadla tento malý koutek ráje.
Všechna hospodářská odvětví země, na rozdíl od mnoha jiných ostrovních států, zaznamenala určitý nárůst, pokud jde o financování, což vyvolalo řetězovou reakci, která se bude v následujících měsících průběžně šířit.

Ale proč, podle odborníků v oboru, je to nejvhodnější a nejvhodnější čas investovat na Jamajce?
Cestovní ruch, který byl vždy bijícím srdcem země, rozšířil svá pohonná centra a zároveň upravil stejné ubytovací zařízení.
Byly uskutečněny masivní investice, které jasně zlepšily místní infrastrukturu, zejména směrem k více vlastnictví (veřejnému i soukromému).
Žádosti tedy nejsou z hlediska čísel ještě vysoké, ale na straně nabídky jsou ceny rozhodně výhodné a snadno dostupné.

Ve skutečnosti začíná od minimálního základu 8 000 eur na výstavbu pozemků, zatímco rozhodně se zvyšuje při stěhování do bytů a starých vil, zejména podél pobřeží.
Dále je třeba mít na paměti, že obyvatelstvo je nesmírně otevřené a přátelské; Další důvod, proč tlačí budoucí investory, aby přemýšleli o tomto tak zajímavém ostrově.

Proto se starodávná země ve své kultuře, ale silná ve své národní identitě, dokázala po letech nadvlády vykoupit, až do té míry, že je považována za skutečnou vysněnou destinaci a ideální místo pro investice. Jako vždy se doufá, že tento pozitivní a optimistický trend vydrží v průběhu času, bez omezení jakéhokoliv druhu. Co kdyby Jamajka byla tvou vítěznou destinací?

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB