Las Vegas: rekordní ceny!

Města jako Las Vegas jsou vždy cíleny zprávami v každém sektoru. Dokonce i nemovitostní! Tentokrát není pochyb. Ceny bytů v Las Vegas dosahují historických maxim! A nabídka? Je vždy omezená. Ale pojďme se dozvědět více o této situaci.

Podle toho, co sestavily hlavní ústavy zabývající se průzkumy nemovitostí, se zdá, že rodinné domy v jižní Nevadě se v průměru prodávají za 300 000 dolarů. Cena, která se oproti září loňského roku zvýšila o 4%. Ani ceny bytů nejsou vtipem. I když je nárůst 0,6%, faktem zůstává, že v každé oblasti nemovitostí se dotýkají přehnané úrovně.
Nárůst byl však pozvolný a poptávka zůstává silná i přesto, že nabídka je tak přísná. Proč tedy zřejmě zejména na realitním trhu Nevada a Las Vegas neutrpěly žádné zvláštní škody?

I když se tato situace může zdát poněkud kritická, faktem zůstává, že koupě nemovitosti stojí za to (v tomto historickém okamžiku). V době, kdy se krize jeví jako dávno pryč, je třeba hledat řešení, které umožní jednotlivci uskutečnit bezpečnou investici, která v průběhu času přinese ovoce.
A co lepší způsob, než investovat do nemovitostí?

Přízrak návratu krize vzbudil u potenciálních kupců touhu po vhodných nových nemovitostních strukturách, navzdory cenám.
Musíme si však pamatovat, že mluvíme o velmi konkrétním městě. Las Vegas není jen jednoduchá Nevada metropole. Je to však také jedno z míst na světě s velmi silnou identitou.

Ale chcete znát další konkrétní prvek této téměř paradoxní situace? 25% všech nemovitostí prodaných v Nevadě bylo zakoupeno v hotovosti. Příznak populace investorů, kteří absolutně nechtějí být vystaveni hypotékám a / nebo dlouhodobým půjčkám. Dlouho žít nulovou rychlost!

Na závěr jsme se však rozhodli zahrnout nejdůležitější body (kritické a jiné) situace, v níž dochází k realitě v Las Vegas.
Za prvé, celkové transakce s nemovitostmi v září. Až 995 000 000 dolarů na domy v kombinaci se 125 000 000 byty, mrakodrapy a měšťanskými domy. Pro obecný nárůst oproti minulému roku o 20%.

Hlavní objemy pocházejí z prodejních smluv charakterizovaných pomalými rytmy ve srovnání s loňským rokem. Maximální limit pro přítomnost nemovitosti na realitním trhu v Las Vegas je 60 dní.

Co říci, zdá se, že situace, i když je kritická, ve skutečnosti investory vůbec nenarušuje! Kdo ví, jaké důsledky pro nemovitost v Nevadě budou? Během čekání na jejich objevování vás zveme, abyste zůstali informováni na našem portálu a objevovali nejnovější zprávy!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB