Mexický trh s nemovitostmi: pomalé oživení

2019 byl plně slavnostně otevřen, různými způsoby a především různými ekonomickými přístupy národů světa. Pozitivní výsledky byly zaznamenány ve velkých městech, ale také v méně metropolitních oblastech, které investoři přehodnotili.

Skutečnost, která je nepochybně zvláštní a jedinečná, je ta, která charakterizovala stát se silnou kulturní identitou.
Kolébka mayské civilizace, která byla vybrána pro nejsledovanější televizní seriály této chvíle, domov slavné Fridy Kahlo, protagonistky Nation našeho článku dne, je Mexiko.

Po nedávné změně vlády, na úrovni nemovitostí, Mexiko začalo otevírat více mezinárodní ekonomice, přilákat mnoho investorů, kteří touží koupit nemovitost v této fantastické zemi.
Pablo Vázquez Rodríguez, prezident AMPI, uvedl, že do konce roku 2019 by sektor nemovitostí dosáhl odhadovaného růstu ve výši 6% ve srovnání s předchozím rokem.

Potenciál obsažený v mexické hospodářské a sociální politice je založen na udržení vysoké míry růstu, vyplývající z neustálé poptávky po bydlení a hypotečního portfolia s jednou z nejnižších sazeb na světě. Prvky, které staví tuto zemi do rozhodně optimistického rámce.

Pokud jde o hypotéky, odborný ekonom společnosti BBVA Bancomer uvedl, že jsou více ovlivňovány dlouhodobými očekáváními než referenční sazbou, na kterou jsou spotřebitelské úvěry spíše krátkodobé.

Vedoucím segmentem mexického realitního trhu je rezidenční segment, následovaný pronájmy a luxusními smlouvami, aniž by se zapomnělo na rekreační pronájmy a kanceláře. Mexické státy s vysokou koncentrací poptávky v cihel jsou Nuevo León, stát Mexika, Jalisco, Mexico City a Chihuahua.

Mexico City, bude využívat všech různých výhod plynoucích z tohoto otevření, v širších oblastech určených k výstavbě nových staveb.
Kromě toho probíhá řada reforem zaměřených na územní a městský rozvoj. Příslušné ministerstvo ve skutečnosti oznámilo, že přidělí 400 milionů pesos na financování těchto nových projektů.
Ministr Josefa González Blanco Ortiz Mena, šéf Semarnatu, se loni v prosinci rozhodl přestěhovat do sídla Yucatanu, což jasně představuje skutečnou administrativní decentralizaci, jejímž cílem je zajistit společnou účast soukromého sektoru prostřednictvím různých půjček. veřejné poptávky.

 Cílem je vybudovat bydlení, kde se situace ukáže být méně prosperující, aby bylo možné přinést i část portfolia investorů i v méně hodnotných oblastech, ale s vysokým potenciálem (zejména z pohledu krajiny).

Co říci, tyto zprávy jsou vždy pozitivní, zejména pokud mohou generovat nejsou sociální ekonomické zlepšení národa, ale také rozšířit hranice realitního trhu, který dnes již není místní, ale celosvětový.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB