Nový Zéland: Auckland je ve výšce pro investory do nemovitostí

Analýzou nejdůležitějších inovací světového trhu s nemovitostmi bychom určitě nemohli zmeškat skutečně mimořádný národ! Vždy na hřebenu vlny a že každý rok přitahuje mnoho turistů a budoucích investorů, dokonce i v prvních měsících roku 2019 se kvalifikovala pro své nejunikátnější a vzácné prvky. Pozemek tvořený dvěma ostrovy, jedním ze severu a jednoho z jihu, prožívá velký úspěch po celém světě, ale také mezi kiwi, obyvateli této země.

Poslední novinkou z Nového Zélandu je: Aucklandský trh je pro potenciální kupce nejlepší! Podle statistik zaznamenal region posun směrem k křivce poptávky. V březnu došlo k poklesu průměrných cen nemovitostí, což umožnilo kupujícím, aby si vybrali nemovitost za rozhodně výhodnější cenu a rozšířili tak segmentaci referenčních investorů.

Tato situace je však také pozitivní pro prodejce, kteří se považují za protagonisty trhu, který je zřetelně rychlejší a orientován na „živou ekonomiku a otevřený mezinárodnímu obchodu. Pokud jde o procenta, průměrná cena nemovitostí v regionu Auckland klesla ve srovnání s únorem o 1,9%.

Zvýšily se také nové záznamy o 5% ve srovnání s loňským rokem. Podrobně, ve skutečnosti, domy na prodej v této oblasti vzrostly o 15,5%, přičemž tyto parametry byly porovnány se stejným obdobím roku 2018. Podle ekonomů se jedná o obzvláště prosperující období, protože tento trend se nezdá, že by se zastavil. Ale tato "vášeň" pro novozélandskou cihlu pochází nejen ze zahraničních portfolií, ale především ze samotných Kiwi, kteří s ohledem na současné pohodlí raději investují do nákupu druhého domova.

Očekávání jsou proto realističtější a optimističtější než loni. Navzdory všemu je však třeba poznamenat, že Nový Zéland je národ v plném proudu. Existuje mnoho loděnic věnovaných výstavbě nových obytných oblastí a nárůst počtu obyvatel vedl k rychlému růstu poptávky po nových kancelářích, zejména v hlavním městě.

I když tento nárůst není tak podstatný, tento úspěch má celkovou výhodu. Jedním z nejaktivnějších regionů je nepochybně region Wellington, který značně posiluje úroveň zásob, ale také díky stabilním cenám, což umožňuje kupujícím větší klid při nákupu.

V některých částech země se však prodejní dny budovy mírně zvýšily. Toto číslo je však pochopitelné, vzhledem k tomu, že velká města vždy přitahovala větší zájem investorů na úkor menších společností.

Snížení průměrné ceny a velkých investorů, je vítězný kombo, které přináší Nový Zéland na rekordní nikdy neviděl! Co říct, hodně štěstí tomuto národu!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB