Las Vegas je děsivá nemovitost

Tento rok se blíží ke konci, ale je nezbytné pochopit, do jaké míry je skutečný trend nemovitostí celosvětový. Protože nebudeme schopni provést obecnou analýzu, protože by byla plná výjimek, zaměříme se dnes na úžasný jev, který charakterizuje Las Vegas. Ceny nemovitostí se postupně zvyšují, což má velký dopad na americké nemovitosti.
Jak však můžeme tento nárůst kvantifikovat? Kolik se na základě tohoto zvýšení zvyšuje nebo snižuje úroveň žádostí o nemovitost?

Dnes to zjistíme společně a poskytneme jasný obrázek o situaci. Vycházíme z předpokladu, že realitní trendy zůstaly podobné po celý rok 2019. Což znamená, že velký zájem vzbudily stávající rodinné domy prodávané zejména na jihu, průměrná cena byla v posledních několika měsících udržována na 300 000 dolarů (ve srovnání s 290 000 v předchozích měsících). Postupný nárůst způsobil ve srovnání s minulými roky zpomalení objemu prodeje. Domy také samozřejmě zůstávají na trhu více času, ale dostupnost nabídky je stále co do rozmanitosti omezená.

 Před zpomalením se ceny domů omezených na oblast Las Vegas prudce zvýšily, a to dokonce i v roce 2012. Dosažené zisky dosáhly historických maxim. Fondu se dotklo, když ceny dosáhly 118 000 EUR, přesně v lednu téhož roku. Celkový počet prodaných domů, měšťanských domů a studií byl dosažen s objemem 2946 svazků. Ve srovnání s loňským rokem se prodej domů zvýšil o 5%, zatímco byty o 4%.
Nabídka místního bydlení je podprůměrná, ale zůstává na hladině s vyváženým rytmem. Potíže s prodejem proto zůstávají pouze v určitých kategoriích. Jaké jsou hlavní rysy nemovitosti v Las Vegas?

Za prvé, hodnota sledovaných transakcí činila 880 milionů dolarů pro domácnosti a více než 101 milionů pro byty. Oproti minulému roku se hodnota celkových tržeb zvýšila u domů o 12% a u bytů o 2,5%. I přes pomalé tempo, které představuje šedesát dní, kdy nemovitost zůstává v domě, je tento trend pozitivní. Nárůst cen neodradil potenciální kupce, kteří jsou stále fascinováni krásou a příležitostmi, které může Las Vegas nabídnout.

Jaká je vyhlídka nemovitostí v nadcházejících měsících nového roku? Konkrétní odpověď není jednoduchá. Doporučujeme však, abyste zůstali na našem portálu informováni, abyste dostávali všechny novinky týkající se nejen nemovitostí v Las Vegas, ale také po celém světě. Kromě mnoha tipů, jak zajistit, aby se váš domov stále více přizpůsoboval novým trendům na realitním trhu!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB