Spojené státy: po sedmi letech ztrácejí budovy podíl

„Trh nových domů se mění“, to jsou slova, která obvykle povzbuzují budoucí investory. Jsou však změny vždy pozitivní? Často se stává, že tyto změny v tržních proměnných jsou omezující, až se kupující rozhodne pro různá řešení.

To, co se děje v Americe, je však pro investory zdaleka ne negativní. Ceny nových budov ve skutečnosti poklesly o 1% ve srovnání s průměrem zvýrazněným v prvním čtvrtletí roku 2019. Tento pokles, i když to může být irelevantní, je ve skutečnosti významný, neboť se domníváme, že v tomto období nedošlo k žádnému poklesu procenta. part.

Také prodej nových domů klesl, přesně o 3% méně než v roce 2018. Naproti tomu se nabídka zvýšila o 5%. Živý trh, který však vyvolává nejistotu ze strany těch, kteří chtějí investovat.

Malý pokles cen však podle odborníků z oboru již byl předvídán. Poptávka po nových domovech se ve skutečnosti zchladila již ve druhé polovině roku 2018, přesně ve stejné době, kdy výrobci začali významně snižovat ceny a garantovat pobídky jak pro realitní kanceláře, tak i pro kupující, kteří vyjádřili svůj vlastní zájem. nových projektů.
 Mezi pobídky a výhody, potenciální investoři, ti, kteří se týkají designu, vyniknout a přilákat.

Jak se však v současné době chovají výrobci?
Aby byly ceny ještě konkurenceschopnější a uspokojily potřeby zákazníků, menší pozemky byly navrženy s menším počtem aktualizací konkrétních domů, které budou přidány pouze později, za rozhodně výhodné ceny.

Příkladná je situace v Dallasu, kde zásoby pro nové budovy vzrostly o 15%, a to již v prvním čtvrtletí roku 2019, zejména u špičkových nemovitostí.
 Předmětem snížení jsou také peněžní pobídky, jako jsou konstrukční centra a vestavěné stany, které zaručují všeobecný pokles ceny nemovitosti na trhu.

 Tímto způsobem stavitelé skončí s uvedením stejné přesné částky peněz na síti pro prodej, ale základním kamenem této strategie, mohou kupující mít pocit, že si přivlastňují dobré na určité úrovni a za více než výhodnou cenu.

Přístup na trh s nemovitostmi je tedy klíčem Volty. Pokud by tato výsada chyběla, existovala by omezení jak pro kupující, tak i pro stavitele - opravdu významné prodejce. Nemožné příklad, který nelze brát v úvahu, je příklad San Jose, kde problémy vyplývají z nedostatku dodávek, které umožňují potenciálním kupcům stát se součástí tržních investorů.

Bude dosaženo rovnováhy mezi nabídkou a poptávkou? Není snadné říci to s jistotou. Ale americký trh je určitě tak živý jako vždy!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB