Egyptská nemovitost: kolaps cen

Kterého z vás egyptská kultura nikdy fascinovala? S jedním z nejkrásnějších a jedinečných příběhů dnešního světa vzbudí Egypt zvláštní zájem o nemovitosti.
A to není všechno! Nejde jen o jedinečný zájem, dokonce i ceny nemovitostí klesají, což je skvělá příležitost ke koupi nemovitosti!

Investice na egyptském trhu v roce 2020 budou proto velmi jednoduché a pohodlné. Ale dnes se pokusíme přebírat příčiny této situace, lépe se k nám připojit k egyptské nemovitosti, aniž bychom se museli mýlit!

Začněme tím, že ceny nemovitostí klesají ročně o 21%. Významné procento, které představuje krizi sektoru na straně nabídky. Navzdory tomu nízké ceny domů usnadňují uspokojení nabídky a poptávky, zejména pro cizince.
Příčinou tohoto kolapsu je také neuralgická situace v okolních oblastech. Přestože Egypt nepředstavuje zemi, která se denně vyznačuje mezináboženskými válkami a teroristickými útoky, stále zůstává místem, které je v kolektivní fantazii stále nebezpečné. K nápravě krize v tomto odvětví byli majitelé nuceni snížit ceny.

Jaké jsou však vyhlídky egyptského trhu s nemovitostmi? Obvykle je těžké odpovědět. Ale není tomu tak. Nemovitost Egypta by se měla v nadcházejících letech obecně zlepšit, zejména podporou špičkové výstavby.

 Právě to tlačí potenciálního investora právě proto, že za levnější ceny je schopen vyhrát nemovitost určité úrovně. Oslabení měny povzbuzuje a tlačí výrazně k návratu na prosperující trh. Stačí říci, že v červenci byl (průměrný) směnný kurz, přičemž americký dolar byl jeho měnou, roven 16,61. Přesně o 47% méně než v předchozích letech. Obrovská poptávka po bydlení v Egyptě by mohla zůstat neoslabená, což by také podnítilo stavebnictví. Populace se také zvyšuje, což naznačuje nové podněty pro toto odvětví.

Vynikající výnosy jsou výnosy zaznamenané v Káhiře. Příjemných 9% ve srovnání s rokem 2018, který podle všeho chce oživit nájemní smlouvy. V této oblasti ve skutečnosti dosahují současné vlastnosti maximálně 800 dolarů za metr čtvereční. Po výrazném rozšíření zůstává ekonomika i nadále silná a měla by i nadále růst i v roce 2020. Silná především politika podporovaná vládou, která zahrnovala řadu intervencí zaměřených na hospodářské oživení.

Co se dá říct, zdá se, že subvencované ceny, stále přitažlivější luxusní odvětví, nesporná krása místa a opět silná ekonomika dokáží udržet egyptskou nemovitost na vysoké úrovni. Doufáme, že se prognózy splní také v roce 2020. Musíme se dočkat, až se dozvíme více! Vždy s námi, na našem portálu!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB