Utah: kde jsou transakce s nemovitostmi velmi rychlé

Pokud jste nedávno zakoupili nemovitost v Utahu, budete velmi dobře vědět, že trh s nemovitostmi je zde rozhodně v turbulencích. Rychlost transakcí s nemovitostmi je impozantní, a to tak, aby definovala tuto zemi jako jednu z nejaktivnějších v USA v oblasti nemovitostí. Mezi různými metropolitními oblastmi, které umožnily tomuto státu oslovit jedno z prvních míst v oblasti nemovitostí, nacházíme Ogden-Clearfield, kde průměrný čas domu na trhu činil přibližně 31 dní. V transakcích s nemovitostmi byly rychlejší pouze největší trhy v Kalifornii (26 dní), Texasu (29) a Washingtonu (30). Malá mezera, téměř bezvýznamná, pokud vezmeme v úvahu také nesmírnost (rozhodně lepší) těchto velkých trhů ve srovnání s Utahem.

Z čeho však vychází tento výjimečný výkon? Podle různých ekonomů a průmyslových odborníků značná podpora byla dána vysokou úrovní konzultací o zaměstnanosti v zemi. Kiplinger nedávno navrhl žebříček, který vidí Utah jako druhý stát, těsně po Idaho, s nejvyšší mírou zaměstnanosti ve Spojených státech. Důvodem proč jsou pracovníci hlavní investoři cihly Utahu.
Také podle klasifikace, kterou vypracoval Kiplinger, tento růst narůstá s trendem, který zřejmě nemá přesný účel. Prognózy oznamují neustálý růst v Utahu. Cestovní ruch je druhým klíčem k čtení ekonomického trhu a samozřejmě i nemovitosti. Každým rokem je mnoho turistů, kteří navštěvují tento stát a tolik lidí, kteří se rozhodnou v této zemi usadit, což odráží značné zvýšení vnitrostátního HDP a rychlejší ekonomickou recirkulaci.
Jediným odvětvím, které se zdá, že zůstalo mírně za sebou, je stavební odvětví, které místo toho zaznamenalo pokles o 15%.
Vlajkovou lodí, která ukládá ekonomický obraz nemovitostí, je nepochybně technologie. Téměř 80% budov bylo přeměněno na inteligentní budovy a uvítala obecnou technologickou inovaci v oblasti nemovitostí, která investovala po celé Severní Americe. Inteligentní domy, fotovoltaické systémy a ekologicky udržitelné recyklační materiály. Vynikající kvalita se pak mísí s potřebami trhu a zajišťuje tak výsledky, které statistiky skutečně zjišťují.
Pokud jde o ceny, zdá se však, že se zvýšily, zjevně vzhledem ke zvýšení kvality budov a ekonomiky obecně. Důvod, pro který hypotéky jsou také vyžadovány více. Požadavek na hypoteční úvěr v Utahu vzrostl exponenciálně o 45%, což dokazuje, že se investoři rozhodli učinit jediná úspory v konvergenci cihel.
Prognózy oznamují, že úrokové sazby zůstanou nízké, ale fixní sazby hypoték se v roce 2019 zvýší o 6% a v roce 2020 o 7,7%.
Co říci, zdá se, že Utah se v posledních letech vyznamenal a jako vždy doufáme, že i nadále bude pokračovat v vlně úspěchu na trhu s nemovitostmi.

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB