Novomanželé? Zde jsou nejvhodnější destinace k nákupu nemovitosti!

Ať už je to manželství nebo soužití, určitě nemůžete minout střechu nad hlavou!
Koupě nemovitosti je ve skutečnosti jednou z klíčových priorit, která umožňuje párům plně si užívat svého každodenního života. Ačkoli se nejedná o malou investici, faktem zůstává, že stále více mladých lidí kupuje domov, aby si vybudovalo svou budoucnost.

Ve Spojených státech se tento fenomén šíří téměř ve všech zemích, ale my v Realigro rozhodně nenecháme malé detaily uniknout, jak víme, dělají rozdíl! Proto jsme se rozhodli vybrat oblasti, kde je možné udělat opravdu jedinečný obchod!
Jste připraveni objevit je u nás?
Můžeme začít!

Začněme s legendárním San Franciscem, kde svatby dosahují přemrštěných cen a převyšují náklady spojené s nákupem standardního majetku.

Mezi drahými metropolitními pobřežími Seattlu, Bostonu a San Diega, záloha za podepsání kupní smlouvy, má minimální hodnota pouze 100 000 dolarů. Velmi skromná postava, která pro páry, které se rozhodnou přestěhovat do těchto slavných měst, se může zdát méně než přílišná! Vzhledem k cenám na trhu bychom se tedy odvažovali říci, že se jedná o přesně polovinu celkové částky nemovitosti.

Mezi trhy s nemovitostmi ve Phoenixu, Minneapolisu a Atlantě, obecně, čísla, která stojí na úrovni dvojnásobku ve srovnání s průměrným manželstvím vyniknou jako zálohy. I v tomto případě nelze určitě říci, že trh není rentabilní!

Jaká jsou města, která představují vrchol, pokud jde o pokroky, které budou schopny zajistit zcela nový majetek?

Na třetím místě v žebříčku identifikujeme město Pittsburgh, které se svými 33 000 dolarů hrdě obhajuje titul jednoho z nejdražších měst na realitním trhu v Americe!
Na druhém místě, s jeho $ 29,000, vyniká Detroit, slavná realita kde Ford průmysl a dobrá hudba byla narozena. To však nestačí k tomu, aby takové mnohonárodnostní město získalo titul nejvyhledávanější a nejpohodlnější metropole v celé Americe.

Ve skutečnosti, nebo mladých párů, kteří touží po koupi nové nemovitosti na míru pro vás, především vědět, že je ji, jeden z nejvýznamnějších měst na rock'n roll hudební scény, kolébka mnoha slavných muzeí v celý svět: mluvíme o Clevelandu.

Aby bylo možné získat standardní vlastnost, je požadována záloha ve výši pouze 22 000 USD!

I vy jste se divila, že? Poté, co jste s námi vyšplhali na žebříček nejpříznivějších měst pro své portfolio nemovitostí, stačí vybrat ten, který vám nejlépe vyhovuje!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB