Příležitosti v Mosambiku, ale pouze pro ty, kteří chtějí riskovat!

Před velkým krokem, například při koupi nemovitosti, často existuje několik otázek. „Je ten správný čas investovat?“ „Budu moci v následujících letech amortizovat náklady?“ Jsou jen dvě z nespočetných otázek, které budou budoucí kupující v krizi. Dnes vám budeme dávat čerstvé, čerstvé zprávy přímo od národa, který se obvykle nebere v úvahu. Mozambik!

Přestože je jedním z afrických národů s násilnou a obtížnou historií, nemluvě o tom, že jen před několika lety to bylo považováno za jednu z nejchudších zemí afrického kontinentu, dnes se prezentuje úplně jiným způsobem.

Ve skutečnosti se v Mosambiku v současné době hodně zlepšily hospodářské a sociální podmínky, a to do té míry, že se těší silné politické stabilitě a trvalému míru. A skutečné překvapení je právě pro náš sektor: v této zemi je investování užitečné, zejména pro společnosti.

Existuje mnoho projektů s obrovským financováním, které umožňují uznat národní hospodářství za jeden z nejrychlejších z hlediska expanze na světě. Investice jsou omezeny nejen do nemovitostí, ale také do cestovního ruchu a těžby.

Ale odkud tyto investice pocházejí? Většina z nich není místní, ale pochází hlavně ze zahraničního portfolia. Mezi nejlepší města, která riskují, si pamatujeme Nampulu, která je hostitelem nejhlubšího přirozeného přístavu jižní části, který zaručil vytvoření nových struktur a obytných budov obklopených vysokými úrovněmi infrastruktury.

Stačí říci, že kromě toho, že se přístav již podílí na vývozu uhlí a přírodních zdrojů, aktualizuje se, ale především se rozšiřuje v rámci projektu rozvoje přístavu Nacala.

Vzpomínáme také na další aktualizace v oblasti infrastruktury financované Japonskem a Brazílií, které zajistily zlepšení kvality života v Mosambiku.

Je zřejmé, že územní nabídka roste ruku v ruce s těmito různými vylepšeními a pozitivní myšlenkou, že potenciální investoři území vzali v úvahu. Obecné ceny nemovitostí se zvýšily, ale na straně poptávky došlo k skutečné explozi, která Mozambiku umožnila znovu se objevit v rámci hnacích sil (na ekonomické úrovni) celé Afriky.

Rizika souvisí s výraznými historickými a kulturními rozdíly, se kterými se zahraniční investoři mohou setkat, když čelí africkým nemovitostem. O načasování však není pochyb: musíme investovat co nejdříve, zejména v našem odvětví, protože v Mozambiku jsou pro majitele nemovitostí v budoucnu skvělé příležitosti.

Co říci, kdo vám po této zprávě nebude schopen investovat do afrických nemovitostí, zejména v Mosambiku?

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB