Několik uváděných příznaků může být správným časem k přesunu z vašeho současného domova:

Neradím to říkat, přestože byste si to mohli myslet - ale je na čase přejít z vašeho současného bydliště a upgradovat nebo snižovat svůj domov v závislosti na vašich přáních a potřebách? Existuje několik věcí, které je třeba zvážit při rozhodování o tom, zda je čas jít dál nebo ne, a tento článek vám pomůže lépe porozumět. Podívejme se na klíčové faktory, které lidé zvažují při diskusi o prodeji svého majetku:

Byli jste na stejném místě na 5 a více let:

Jenom proto, že jste před pěti lety koupil svůj dům, neznamená, že je čas se ho vzdát ... ale možná jste ho koupili, protože v té době byl dobrý nápad a teď si uvědomujete, že potřebujete něco většího nebo menšího. Trhový konsensus pro vlastnictví domu je, že pro vydělávání peněz z nemovitosti je třeba, abyste jej vlastnili minimálně pět let. Předem náklady na nákup nemovitosti a prodej nemovitosti se zvyšují a váš majetek potřebuje čas na vybudování vlastního kapitálu.

Váš domov neustále vyprázdňuje váš bankovní účet:

Pokud zjistíte, že vyprázdníte spoustu peněz do vašeho domova pokaždé, když se otočíte, může to znamenat, že se ho musíte zbavit. Zjevně nejste spokojeni s vaším domem nebo potřebujete rozsáhlé renovace, a proto musíte zjistit, zda stojí za to dát více peněz, nebo je převrátit a koupit něco jiného.

Chcete se prosadit na trhu prodejců:

Všimli jste si, že trh čerpá a chcete ho využít a uvidíte, co můžete získat. Je to legrace hrát na trhu a pokud nejste připojeni k vašemu domově, proč se nevzdát, pokud si můžete získat vysokou cenu za to právě teď. Vzhledem k tomu, že trh je vždy kolísající, je důležité držet krok s trendy a místy, které se prodávaly ve vašem okolí. Možná by bylo dobré přestěhovat se z vašeho současného bydliště, pokud si všimnete, že nemovitosti nejsou na trhu delší dobu, jako obvykle, nebo že se prodávají v nabídkovém řízení. To obvykle zajišťuje vysokou cenu za čtvereční stopu.

Máte různé potřeby a potřeby:

Možná jste si koupili svůj dům před několika lety a teď jste na jiném místě ve svém životě. Všichni se potřebují a potřebují pravidelně se měnit a možná se změnilo, pokud jde o potřebu jiného bydliště. Dokud neztratíte peníze, uděláte chytré finanční rozhodnutí, pokud se to zlepšuje.

Vaši sousedé prodávají za vysokou cenu:

Všimli jste si, že se sousedé domů prodávali za vyšší cenu, než jste si mysleli, že to bude? Mohlo by to být signálem, že oblast, ve které žijete, je vysoká poptávka nebo že trh vzrostl. Možná je to šance, na kterou jste čekali? Proč to nehodnotíte a pokud vás hodnocení učiní šťastným a vy byste se v tomto cenovém rozmezí dobře vypořádali, proč to neukládat? V závislosti na vašem životním stylu a finančních potřebách by to mohlo být chytrý krok, ale musíte vzít v úvahu všechno a mít místo, kam se můžete přesunout, než půjdete a prodáte svůj současný domov. Dokud budete průběžně informováni o trendech na trhu a o tom, jak se ve vaší oblasti vyskytují nemovitosti, měli byste mít lepší představu a rozsah toho, jak by vám prospěšný trh mohl těžit.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB