Vylepšení v oblasti nemovitostí v Portoriku: nejnovější zprávy

Území Portorika, jednoho z mála, které nemá být začleněno na americký kontinent, nacházející se na severovýchodě Karibského moře mezi Dominikánskou republikou a Panenskými ostrovy, je předmětem velmi zvláštního jevu z hlediska skutečného v létě.

Jedno z nejvíce kontaminovaných oblastí na světě, které je známé svou krásou, je souostrovím, které v průběhu let získalo z turistického hlediska stále větší význam. Ve skutečnosti díky turistické vlně mnoha cizinců, kteří se později stali investory, se jí ve srovnání s mnoha podobnými ostrovními realitami podařilo objevit, takže ceny domů se zvýšily o 3,14%, přičemž však zjistily vysokou úroveň poptávky.

A ne proto, že cílový trh je extrémně luxus. Naopak řada investorů se v posledních několika letech otevírala stále více, což zaručuje, že každý typ potenciálního kupce může převzít vlastnictví nemovitosti v Portoriku. Pozitivní indexy, vezmeme-li v úvahu, že v roce 2018, přesně v prvním čtvrtletí, došlo k znatelnému poklesu cen (rovnajícímu se minus 7 procentních bodů).

Ačkoli nárůst poptávky pokračuje v konstantním trendu, nemovitost obecně zůstává bohužel stále křehká. Jak peníze z federálního financování proudí do Portorika, což je nárůst vyvolaný silným zájmem sousedů Spojených států, hodnota nemovitostí vzrostla o 20% na celkem asi 143 milionů dolarů.

Pozitivní prvky, které však nestačí k tlumení ekonomických a sociálních problémů ostrova a především státních dluhů.

Co se týče současných výnosů z pronájmu, není snadné najít skutečná data, ale nejnovější zprávy nám říkají, že po období stagnace, představované pětiletým poklesem, se portorické hospodářství snížilo o 3% ročně. Zdá se, že tento problém přetrvává pravděpodobně do roku 2020.

Existují nějaká řešení podle ekonomů schopných tuto situaci vyřešit? Návrhy jsou odlišné, ale zdá se, že žádný z nich nedodržel takové okolnosti, které by byly považovány za platné k překonání této překážky.

Snížení cenové hladiny není tak snadné získat. Zpravidla je možné vyhlašovat kritické problémy prostřednictvím vládních politik. Například vytvoření mezinárodního partnerství s hlavními investorskými zeměmi by mohlo být životaschopnou alternativou umožňující rychlejší oběh kapitálu, zlepšené obchodní vztahy se zahraničními zeměmi a samozřejmě větší hospodářskou stabilitu, která by ještě více lákala více budoucích kupujících na koupi nemovitosti.

Co můžeme říci, doufáme, že tento národ může být ještě silnější, vzhledem k tomu, že geografický, krajinný a nízkonákladový životní potenciál jsou docela dobré, ale potřebují trochu více pomoci.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB