Co se očekává od realitního trhu v Torontu? Zprávy z Kanady

Jeden z největších států na světě, druhý po Rusku, představuje realitu ve své vlastní pravdě v kolektivní představivosti. Na 12. místě ve světovém žebříčku za nejvyšší nominální HDP na planetě je to stát se silnou identitou, především ekonomickou.
Počet obyvatel je okolo 35 milionů a každý rok se do této země rozhoduje mnoho cizinců.

Analyzovali jsme předpovědi kanadského realitního trhu, které jsou omezeny na jedno z nejdůležitějších a politicky a ekonomicky nejvýznamnějších měst: Toronto.
Obecně se zdá, že trh je mnohem vyrovnanější než v předchozích letech, a tak se neprojevují žádné přemrštěné ceny, které místo toho charakterizují rok 2017 a část roku 2018.

Zaměřme se však detailně na to, abychom pochopili, co budou prognózy, které ekonomové a odborníci z oboru oznámí pro rok 2019.


1. Prodejní ceny

Již několik let zažívá město Toronto neustálé zvyšování cen nemovitostí na 10% ročně. Výsledkem byl tlak důvěry investorů, zejména cizinců. Maximální maximum bylo zaznamenáno v roce 2017, kdy bylo dosaženo 20% prahu. Aby se předešlo zablokování a tzv. „Bublině nemovitostí“, vláda se rozhodla zavést program, jehož cílem je pomalu řídit tento proces a snažit se jej snížit a především odvrátit. Předpokládá se, že v průběhu roku bude situace obnovena.

2. Ceny pronájmu

Také s ohledem na druhou stranu trhu s nemovitostmi, tedy na nájemné, se odhaduje, že může dojít ke změnám cen. Ve srovnání s rokem 2013 došlo k nárůstu cen nájemného (63% v roce 2017 a 35% v roce 2018). Tato smutná realita by vedla, kdyby nebyla blokována, k odstranění významné klientely kanadského realitního trhu. Představují to mladí milénií, kteří nemají stejné finanční zdroje jako velcí podnikatelé nebo prostě otcové rodin se stabilním zaměstnáním a dávají přednost podpisu nájemní smlouvy ve srovnání s koupí nemovitosti.

3. Zavedení nemovitostí

Toronto nedávno přijalo novou politiku, která nabízí velké výhody jak majitelům domů, tak nájemcům. Existuje mnoho společností z nejmodernějších technologií, které projevily zájem o tyto projekty, orientované na vývoj a výstavbu těchto „domů v pruhu“.

4. Nové financování

S nárůstem cen, který byl zaznamenán v posledních letech, je zřejmé, že pro majitele, kteří koupili nemovitost v letech předcházejících tomuto rozmachu, byla zaručena pozice nadřazenosti jak z ekonomického hlediska, tak iz hlediska konkurenceschopnosti na trhu s nemovitostmi. Kanaďan. Finanční přecenění nemovitostí je synonymem růstu a ekonomické stability všech "šťastných" vlastníků. Mnozí se budou ve skutečnosti orientovat na úpravu svých domovů, aby zvýšili svou hodnotu, zatímco jiní by měli tuto situaci využít k tomu, aby si mohli pronajmout své domy za výrazně vyšší ceny.

5. Nové nápady na vytvoření více bydlení

Fantazie v tomto národě chybí, zejména ve městě Toronto! K překonání nedostatku rovnováhy mezi nabídkou a poptávkou byly zavedeny politiky modernizace starých budov, ale především vybudování nových obytných oblastí, které jsou ještě menší než ty, které již existují. Cíl? Vytvořit "nabídku, která může zvýšit cílové publikum, což umožňuje každému investovat na kanadském trhu s nemovitostmi."

Co říct, zdá se, že Kanada se dostává zpět na trať!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB