Kalifornie a limity nájemného

Co se děje v Kalifornii, které je tak důležité v oblasti nemovitostí? Náš tým se rozhodl prozkoumat tento národ a zjistil, že ... Jste zvědaví, abyste se dozvěděli více? Pak stačí jen číst náš mini článek. Dnes jsme vytvořili článek zaměřený na „neobvyklou“ situaci, která zuří v tomto federálním státě USA. Ale vraťme se o krok zpět, než se dostaneme k jádru subjektu.

Přesně v Kalifornii byl ve skutečnosti přijat zákon, který vstoupí v platnost v roce 2020. Zákon nesoucí podpis Gavina Newsona, guvernéra nejbohatšího státu ve Spojených státech amerických.
Definováno jako „zákon o ochraně nájemců“ zahrnuje asi osm milionů bytů.

Přesně polovina všech domů vázaných nájemní smlouvou. Jak se to realizuje? Nebude možné zvýšit nájemné každý rok o více než 5 procentních bodů u všech domů, které byly postaveny déle než 15 let.

Neexistuje však žádný odkaz na soukromé domy. Ale těm, kteří patří do velkých realitních skupin, nebo ještě lépe do velkých kotovaných společností. Co budou muset vlastníci udělat? Bezpochyby uveďte hlavní příčiny související s hypotetickým porušením smlouvy.
A které jsou nejčastější?

- delikty
- Poškození domu
- Obnova majetku
- restrukturalizace

K čemu je tedy začít podobný zákon? Mezi výhody tohoto manévru patří primární potřeba chránit potenciální nájemníky před hypotetickým zvýšením nájemného a vystěhováním.
Podobná situace se objevila v Oregonu. To vše, také v tomto případě, je zaměřeno na omezení nadměrného zvýšení cen (v nájemném) za účelem ochrany poptávky.

Je známo, že světový trh s nemovitostmi v posledních letech neutrpěl několik otřesů. Za prvé, ty, které pocházejí z aktivního vstupu tisíciletí. Stále náročnější kategorie, která nalila hlavně do podpisu nájemních smluv. Nadměrný nárůst poptávky v této oblasti zjevně zvýšil ceny. Fyziologický důsledek, ale s rizikem pádu zpět do patologického stavu.

O tom, jak mohou být tyto politické iniciativy úspěšné, neexistují žádné zvláštní jistoty. Vše záleží na řadě faktorů. Politická nestabilita, eliminace plateb pomocí hypoték, ve prospěch plateb v hotovosti a dokonce i migrace, nepochybně negativně ovlivnily celý světový realitní systém. Pružnost je upřednostňována před rigiditou.

 Podle předních ekonomů a průmyslových odborníků existuje riziko, že „devalvovaný“ trh splní potřeby zákazníků a bude stále méně ochoten platit velké částky peněz.

Co se tedy stane v následujících měsících? Ačkoli nemáme skvělé údaje, díky nimž bychom mohli vyjádřit určité předpovědi, můžeme vás ujistit, že o tomto tématu budeme vždy informováni. Jediné, co musíte udělat, je navštívit naše stránky denně, abyste aktivně sledovali jakékoli důsledky na světovém trhu s nemovitostmi!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB