Francie a Real Estate: když se online sdílení stane vítězem!

Přesně od posledního 24. dubna schválila francouzská vláda projekt, jehož cílem je radikálně změnit osudy nemovitostí a celé komunity.
Toto rozhodnutí spočívá v on-line zveřejnění všech údajů týkajících se trhu s nemovitostmi takovým způsobem, aby se jak u nezávislých, tak ulehčených kupujících a zvědavosti při analýze celého obecného obrazu.

Pojďme jít do detailu, abychom lépe pochopili použité parametry a především výhody plynoucí z této volby.
Francouzské ministerstvo hospodářství se ve skutečnosti rozhodlo zveřejnit dříve soukromé databáze.

Jedná se o ekologickou a kompletní sbírku, která obsahuje více než 15 milionů dat. Toto použití může být děláno přes mapu, vybírat velmi specifickou a omezenou oblast ve městě. Systém také garantuje podrobný výběr jednotlivých objektů a navíc, pokud byly v předchozím období uzavřeny nebo neuzavřeny smlouvy s prodejní nebo nájemní smlouvou. Kromě této velké výhody je možné identifikovat adresu, povrch, počet dostupných budov, plán, typ a samozřejmě prodejní cenu.

Jak ale může tento nový typ digitálního přístupu ovlivnit trh s nemovitostmi?

• Kritérium transparentnosti, které bylo vždy hledáno a často nebylo respektováno, je nepochybně přínosné.
• V systémech digitálního hodnocení je větší pravomoc, což přináší větší plynulost systému a významně snižuje chybovost

Ale Francie není jediná, kdo si vzal velkou datovou cestu. Ve skutečnosti existuje několik zemí, které se rozhodly používat online platformy, aby umožnily zúčastněným stranám mít úplnější a dynamičtější obraz o celém majetku.

Ale v tom všem je problém, se kterým se lze setkat a o kterém se mnozí ptají, soukromí. Jak riskantní je online sdílení dat o trhu s nemovitostmi?
Podle odborníků existuje jen velmi málo rizik vzhledem k tomu, že se jedná o údaje, které nejsou citlivé a zaměřené pouze na snadnější vedení kupujícího směrem k rychlejšímu a uváženému procesu výběru.

Stejně jako v případě našich stránek, Realigro, je obecně tato silná tendence k digitálnímu sdílení nejdůležitějších informací, které mohou generovat schůzku, a to i v případě, že se jedná o virtuální mezi poptávkou a nabídkou, rychle a jasně , kompletní, ale především v souladu s realitou!

Francie se podle všeho otevírá novým generacím, čím dál více se dívá na obrazovku a méně inklinuje k fyzickému hledání realitního řešení.

Bude to špatné? Podle statistických zjišťování se zdá, že toto rozhodnutí přineslo mnoho výhod, a také odstranilo mezeru v intelektu, která by mohla existovat během jednání mezi soukromými osobami.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB