Jak vylepšit terasu? Nejnovější zprávy!

I když se teplá sezóna blíží ke konci, je dobré se na další sezónu připravit. Jaké je místo vašeho domova, které vás nutí myslet na odpočinek, slunce a dovolenou?
  Není pochyb o terase? Dnes jsme se rozhodli, že vám poskytneme několik rad, jak je učinit skutečně jedinečným, a to podle nejnovějších zpráv pro příští sezónu!
Pokud jste tak připraveni a už s ohledem na svátky, můžeme začít!

Nejprve si musíte vybrat motiv. Jak udělat terasu jedinečnou? Jednoduchost je heslem roku 2020! Není třeba narušovat životní prostředí zavedením příliš mnoha doplňků! Riskovali bychom vytvoření smíšených stylů a barev. Terasa by navíc ztratila pocit „šťastného ostrova“. Proto ano do minimálního stylu a ne do kombinace výstředních barev! Chcete-li být v souladu s módou 2020, doporučujeme co nejlépe využít doplňky, jako jsou koberce, polštáře a malé stoly stejné barvy. Harmonie začíná z detailů!

Po absolvování prvního kroku pokračujeme v muších, aby vaše terasa byla dokonalá!
Druhý prvek je celý zelený! Máš to správně! Rostliny dle libosti! Dokonce i bez vynaložení jmění můžete svůj relaxační koutek ozdobit trochou zeleně. Výběr rostlin samozřejmě závisí na různých faktorech. Nejprve ze svého místa. Pokud žijete na teplých místech, můžete se rozhodnout pro sukulentní rostliny. Ditto, pokud nemáte zelený palec (víte, sukulenty jsou vhodné pro ty, kteří nejsou tak stálí v péči o zeleň). Pokud žijete ve vlhkém nebo chladnějším prostředí, můžete se dopřát.

Třetí krok ve vytvoření vaší terasy ve stylu 2020: světla! Nevyhnutelné v každém rohu domu, určitě zde také nemohli být! Zejména v létě vytvářejí světla rozhodně příjemnější, téměř magickou atmosféru. Ať už se jedná o žárovky (minimální a retro) nebo malé světlé stezky, důležité je, že je tu hodně světla.
Je to k ničemu, světlo nikdy nevyjde z módy!


Čtvrtým krokem, pokud chcete splnit módu vaší terasy 2020, je zkamenění na zdi a její vylepšení. Poté vyberte zeď, kterou lze maximalizovat. Mezi možnostmi v souladu s novou avantgardou si vzpomínáme na vícebarevné textury (pouze pokud jsou zbytky stěn natřeny v jemných odstínech) nebo, ještě lépe, vytváření vertikálních zahrad.

Ale abychom z terasy učinili váš roh ráje, určitě bychom ji nemohli přehlédnout: houpací síť. Prvek, který představuje absolutní relaxaci. Trochu pro jeho výkyvný pohyb, trochu pro myšlenku na pozastavení, bude to rozhodně doplňkový doplněk, který určitě nebude chybět.

Tipy, jak udělat svou terasu na horním konci, jsou u konce! A jste připraveni vybudovat svůj relaxační prostor?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB