Milán a luxus nemovitostí: novinky

Jak jsme již zmínili, trh s nemovitostmi se těší zvláštnímu úspěchu. Trochu pro větší flexibilitu, která je zaručena budoucím nájemcům, trochu pro pohodlí plateb rozložených v čase. Stručně řečeno, faktem zůstává, že odvětví pronájmu roste závratným tempem.

V Itálii, v jednom z hlavních měst bootu, v Miláně, došlo k výraznému nárůstu na trhu s nájemním vozem. V posledním semestru jsme hovořili o 4 procentní body více, zatímco v ostatních velkých městech jsme hovořili o zvýšení o 0,8%.

Objevuje se také nový trend, vždy spojený s nájemními smlouvami. To krátkého nájemného. Podle hlavních statistických údajů budou rozdíly mezi tradičním nájemným a krátkým nájemným dokonce v následujících letech dokonce nulové. Bude tedy skutečně zrušeno.

K povzbuzení tohoto nového trendu i budoucí olympijské hry v roce 2026, které povzbudí mnoho studentů, ale i pracovníků, aby se dočasně usadili v tomto městě. Očekává se přes 200 000 nových obyvatel!

Skutečný proces obnovy je však součástí luxusního trhu. Dochází k návratu do padesátých let, pokud jde o design interiéru. Každý, kdo má „představu o domě“, nemůže rozhodně zůstat uchvácen klasickým modelem měšťanského měšťanského domu.
„Nadčasová elegance, bez excesů, ale zároveň zvláště. Prostředí se vrací, je živé, bohaté na identitu, ale zároveň velmi funkční. Značka Milan Contract District se do tohoto procesu aktivně zapojila a vytvořila skutečnou sbírku, která bude použita v hlavních rezidenčních strukturách luxusního segmentu.

Jak budou strukturovány ty luxusní domy, připravené k pronájmu,?
Všechno je zaměřeno na přestavbu prostorů, přičemž identifikaci prostorů se přikládá větší význam. Vstupní prostory musí být nutně vybaveny skříňkami a kabáty, a navíc bude nezbytné vytvořit kontinuum mezi obytnou částí a kuchyní. Oddělení bude pouze funkční, ale nikoli prostorové. Důvod, proč budou nainstalována sklovitá řešení.

Pro přestavbu kuchyňské oblasti doporučuje Milánská smluvní čtvrť přísně enogastronomický přístup. Co máme na mysli? studium uspořádání je založeno na přítomnosti dvou sloupců, které mohou oddělit různé oblasti, které vždy patří do kuchyňského prostoru. Ve stejné oblasti tedy bude přípravný, mycí, konzumní koutek a poloostrov, ale pouze oddělené těmito „sloupci“ nebudou příliš rušivé.

V tom všem je velmi důležité pamatovat také na společenskou hodnotu domácího prostředí. Začněme prostorné stoly až do maxima 12 míst!

A oddělit obývací pokoj od té noci? Ano na chodbách, ale ne příliš prostorný. Spíše budou využívány jako „kontejnery“. Elegantní a funkční způsob, jak dát ještě více charakteru i těm nejnepředstavitelnějším oblastem!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB