Bye bye Paris: luxusní nemovitost má svůj kroužek v Keni

Nejznámější turistické cíle byly vždy evropské hlavní města.
Královský Londýn, romantická Paříž, amsterdamská země svobody, Řím, kolébka světových dějin, byly vždy v paměti investorů v oblasti nemovitostí, kteří chtějí budovat nemovitost od začátku nebo lépe koupit dům.
 Navzdory kouzlu evropských měst se zdá, že je vždy nesmrtelný, zdá se, že v cihelném světě se věci skutečně změnily.
V tomto kontinentě to vlastně není nadřazenost, ale poslouchejte, slyšte, Afrika! A který z 54 afrických států porušil srdce investorů v oblasti nemovitostí? Keňa!
 Takže pokud jste zvědaví, abyste přesně věděli, kde je lepší koupit nemovitost v Keni, ale hlavně proto, že tato země nyní vede k jiným evropským destinacím, prostě musíte přečíst tento malý článek, ale skutečně aktuální, se všemi zprávami roku 2019!
Jaké byly důvody, které vedly většinu investorů k nákupu nemovitosti v Keni?
Nepochybně klima: vytrvalé teplo, které kolísá od 30 ° C ráno do 28 ° C večer, s mírným teplotním rozsahem, které je ovšem ovlivněno vysokou vlhkostí. Přírodní rezervy mají svou atraktivní sílu při výběru této nemovitosti. Až 19 je určeno k lovu (které přitahují převážně fanoušky terénu pro pestrou zvěř), ale pro milovníky přírody, chráněné přírodní oblasti, není žádný nedostatek.
 Národní rezervace Shaba je nepochybně jednou z nejkrásnějších a nejznámějších, ale pamatujeme si také na tábor Lualenyi a přírodní park Tzavo Safari, kde je možné mít přímý kontakt s flórou, ale zejména s africkou faunou. Dokonce i pobřežní turistická činnost umožňuje tomuto státu zlepšit národní HDP a obecně globální viditelnost tohoto národa.
Podle analýzy nemovitostí se asi 4% bohatších investorů rozhodlo učinit své úspory vlévat do výstavby senských vil na pobřeží. Ale kdo jsou hlavní investoři této země?
 V první řadě se nachází Anglie (asi 63% trhu s nemovitostmi je obsazeno anglickým kapitálem), následuje Španělsko, USA, Švýcarsko av neposlední řadě i Francie. Ale to není všechno. Keňa stále roste, a proto má majetek v tomto stavu možnost získat záruky ve všech odvětvích.
Díky své stabilitě z administrativního a politického hlediska umožnila zachovat kontinuitu v hospodářství, což vedlo k čistému zlepšení v oblasti infrastruktury.
Keni Vision 2030 je cíl, který si vláda sama stanovila, a roční nárůst o 9,7% v průměru ve všech hospodářských odvětvích byl bezpochyby varováním pro potenciální kupce, kteří se rozhodli pro přepnutí akce.
Nairobi, hlavní město, každoročně přitahuje spoustu kapitálu pro nemovitosti. Ceny? S € 90,000 můžete vyhrát dům na pobřeží, zatímco pokud máte větší zájem o zázemí, možná další luxusní vilu, můžete získat přibližně 200 000 €. Co říci, zdá se, že Keňa doslova "pohřbila" historické cíle par excellence!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB