Jak vypadá trh s nemovitostmi v Ohiu? Zde jsou nejnovější aktualizace

Zdá se, že navzdory skutečnosti, že v mnoha částech světa přichází léto pomalu, jsou teploty v Ohiu již vysoké.
Ne, nemluvíme o klimatu, ale o nejaktivnějším realitním trhu pro stát s kapitálem Columbus.

Statistiky hovoří samy za sebe: je to ideální čas investovat: pokud na jedné straně vzrůstá odvětví stavebnictví, na druhé straně jsou zásoby již vyčerpány, protože poptávka neustále roste. A navzdory skutečnosti, že ceny nemovitostí v současné době rostou, trh zřejmě nepozná limity.

Zvláště město Columbus, čtrnácté velikosti v celých Spojených státech amerických, je jediné, kdo v letech 2010 až 2018 stanovil míru růstu 10%.
Podívejme se na některé statistické údaje, abychom lépe pochopili, jaké jsou silné stránky tohoto národa.

Průměrná hodnota nemovitosti v Columbusu je kolem 150 000 dolarů, což je práh, který vykazuje silný nárůst ve srovnání s předchozím rokem (+7%). Průměrná cena pronájmu na druhé straně je 1 300 dolarů, což je mnohem méně, než je průměr ostatních sousedních států.
Trendy na trhu s nemovitostmi také ukazují ohromující nákupní rychlost a mnohem živější ekonomiku.

Portfolia, která jdou nakrmit celou, však nejsou odvozena výhradně a výhradně z místního obyvatelstva. Mnozí zahraniční investoři tento národ považují za řešení monotónního a opakovaného života, možná dokonce postrádající uspokojivé pracovní příležitosti.
 
Pokud jde o trh s rezidenčními nemovitostmi, domácí prodej začal růst již v listopadu 2018 a nejoblíbenější čtvrti v hlavním městě byly následující:

N 4. St / E 2. Ave.
N 4th St / E 11Th Ave.
Centrum města / Franklin U
W Broad St / Starling St
N 4th St / Chittenden Ave
Summit St / E 11Th Ave.
W Jarní St / Neil Ave
Columbus vysoká škola umění a design / Cleveland Ave.
Neil Ave / W 2. Ave
N High St / W Lane Ave.

Dalším prvkem, který prospívá jak investorům, tak majitelům, jsou velmi nízké životní náklady, navíc teplá a přívětivá pohostinnost místního obyvatelstva. Dokonalá kombinace, která umožňuje budoucím občanům učinit ještě více informovanou volbu na úkor jiných metropolitních měst patřících sousedním státům.

Co říci, je doufáno, že tento národ může pokračovat v nezvládnutém trendu, který se stále více orientuje na zlepšení, aniž by ztratil svou historicko-kulturní identitu.

Proto, pokud máte zájem stát se americkým občanem, nebo jednoduše váš sen je koupit nemovitost bez obětování pohodlí, řešení je v jednom slově: Ohio.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB