Nové obzory v Dánsku: inovace nemovitostí z Kodaně

Je dobře známo, že mezi nejbohatšími státy na světě nepochybně stojí i ti v severní Evropě, a to jak z hlediska klimatu, tak organizace.
 A právě síla, která je vlastní kultuře těchto populací, přinesla mnoho výhod z ekonomického a finančního hlediska všem sektorům místních ekonomik.

Zejména dnes jsme se rozhodli pobývat na zemi, která je vysoce hodnocena investory, zejména v posledních letech. Mluvíme o Dánsku, skutečném království, které se vyznačuje silnou kulturní identitou a stále živou literární tradicí.

Proč jste se zeptali Dánska? Podle nejnovějších zpráv tento národ zažívá poměrně zdravé období svého trhu s nemovitostmi.
Poptávka dosáhla historických maxim a takové nízké sazby umožňují investorům koupit nemovitost za maximální pohodlí. „Budoucí“ segment pro Kodaň se zdá být identifikován ve výstavbě coworkingu a kancelářských prostor.

Zvláštnost nových struktur, které budou dominovat dánskému trhu s cihlami, je dána blízkostí toho, že se jedná o podniky a velké infrastruktury za velmi nízké náklady. Není náhoda, že tento druh obratu je ve srovnání s evropským průměrem, kde ceny nemovitostí mají tendenci růst v nejdynamičtějších oblastech metropole. Tato volba představuje perfektní sňatek mezi investory, kteří si přejí koupit novou nemovitost na jednom z nejvíce evokujících míst na světě, a hypotetickými zaměstnavateli, kteří potřebují udržet náklady na nižší úrovni, aby mohli stimulovat zaměstnanost, což značně omezuje morový nezaměstnanosti.

Objem investic, který zůstal v kancelářském sektoru, dosáhl v loňském roce kolem 2 mld. EUR a transakce týkající se investic do logistických a průmyslových nemovitostí se téměř zdvojnásobily, a to ze 4,5% na 8%. Dalším prvkem, který má zásadní význam, jsou prognózy pro druhou polovinu roku 2019. Podle odborníků ekonomů v daném odvětví se zdá, že v průběhu roku dojde k pozitivním výsledkům, které potvrzují ty, které byly slavnostně otevřeny v roce 2019.

Dokonce i rezidenční sektor nezná hranice, vzhledem k rozmachu mladých Millennials, kteří jsou stále dynamičtější a připraveni na nový vývoj, který nabízí trh s nemovitostmi, již nejsou schopni se rozhodnout pro leasingové smlouvy, ale podepisují prodejní smlouvy.
Kodaň na prvním místě a další méně známá města zaručují Dánsku, aby se prezentovalo jako vůdce severní Evropy, pokud jde o evropský svět nemovitostí.

V neposlední řadě je pozornost věnována ekologickému a inteligentnímu aspektu stejných domů a staveb. Na trhu, který je stále více zaměřen na inovace a flexibilitu vůči mezinárodním obchodům, nemůže chybět potřeba sladit modernitu s důrazem na okolní prostředí.

Co říci, je doufat, že tento boom není momentální a že mnoho dalších sousedních národů může následovat příklad Dánska.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB