Itálie: protože hodnota domů na jezeře Garda stojí za to více

Je známo, že Itálie má vždy nespornou fascinaci, a to jak pro krajinné krásy, tak i pro historii, která je dodnes přítomna v každém místě.
Odlišný ve všech jeho rozšíření, to vždy obdrželo značný úspěch a uznání od turistů. Ale nejen. V poslední době se investoři soustřeďují především na umělecká města, z nichž je poloostrov oplývá.

 Ať už je to Řím, Benátky nebo Florencie, nezáleží na tom. Aby žili v kontextu, který kdykoli svým občanům připomíná, jak moc je západní kultura v Itálii převažující a současná, investoři jsou ochotni utratit i astronomické postavy, aby mohli vhodně vlastnit majetek.

Podepsání nájemní smlouvy se stalo demodé. V módě je momentálně smlouva o prodeji. Mezi nejžádanějšími trhy se objevuje jako geografická oblast, která je omezena na Gardské jezero. Podle „statistického zjišťování se ve skutečnosti Desenzano, Padenghe, Moniga a Salò vynořují z nejvyhledávanějších míst. Na první pohled by to vypadalo jako normální situace. Kde je však zvláštnost tohoto jevu? Podle průzkumů provedených předními odborníky v tomto odvětví, kteří nechávají nadšence v oblasti nemovitostí trochu zmatené, je dáno velmi silným nárůstem tržeb i přes enormní nárůst cen nemovitostí v těchto oblastech.

Navzdory mírné depresi, která postihla jak zemi obecně, tak i sektor nemovitostí, houževnatý nárůst zájmu v těchto oblastech dosáhl o 10% více než v předchozích letech.

Jaké jsou nejvíce prosperující realitní trhy?
V tomto žebříčku dobře vidíme Sirmione, kde hodnoty zůstávají nezměněny a růst je poptávka po domácnostech schopných dlouhodobě produkovat příjmy, což má historický význam se schopností udržet vysokou hodnotu na trhu. Obecně hovoříme o investorech, kteří potřebují byty, které kolísají (z hlediska cen) od 120 000 eur do 230 000 eur, často pronajímány za maximálně 700 eur měsíčně. Většina transakcí (u prodejních smluv) je soustředěna v oblastech Laguna a Colombare, zvláště oceňovaných a umocněných přítomností pláží a moderních a vybavených ubytovacích zařízení. Průměrné hodnoty? Mluvíme o 2000 eurách za metr čtvereční.

Desenzano del Garda má na druhé straně investiční strop ve výši přibližně 250 000 € pro standardní studia. Nárůst poptávky ze strany poptávky ve srovnání se Sirmione povzbudil růst cen (základní již ve srovnání s italským průměrem).
Maximální strop je kolem 4000 eur za metr čtvereční.

Nezapomínejme však na trhy Padenghe, Moniga a Salò, které zakládají své nabídky na minimu 1600 eur za metr čtvereční.

Co říci, zdá se, že umění a kultura stále hrají zásadní roli při výběru nemovitosti!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB