Singapur a nadbytek výstavby

Kdo má příliš mnoho a kdo má málo. Správné opatření je zásadní v každé oblasti, zejména v oblasti nemovitostí. Ve skutečnosti není vždy snadné sblížit poptávku s nabídkou. Lidé mění své potřeby rychle, stejné tržní inovace ovlivňují výběr zákazníka.

Stručně řečeno, předpovědi nejsou nikdy příliš mnoho! Existují však situace, kdy existuje nadměrná nerovnováha vůči jedné ze dvou částí trhu. A to se v současné době děje v Singapuru ve stavebnictví. Vzhledem k tomu, že jde o základní prvek nemovitostí, dnes jsme se rozhodli tento jev analyzovat, abychom lépe porozuměli jeho rozměrům, ale také jeho hypotetickým důsledkům.
A pak, pokud jste připraveni, můžeme začít!

Město Singapur má 32 000 domů. Bláznivé číslo. Škoda však, že nikdo z nich nenašel zájemce o koupi. Ale proč? Předpokládáme, že základní cena se nezdá být tak atraktivní pro portfolio investora. Ve skutečnosti vím od 17 500 eur za metr čtvereční. Přestože se předpokládá, že ceny mohou klesat, je zřejmé, že trh je v současné době zastaven.

Pokud se Hong Kong třese, z důvodů, které jsme již výslovně uvedli v předchozích oddílech, se Singapur nedařilo lépe. Nadbytek nabídky nemovitostí (připomínáme rezidenční) nebude možné v příštím roce zlikvidovat. Trh s nemovitostmi však v uplynulém měsíci zaznamenal pravidelně prostřednictvím smluv kontrakty přibližně 1 150 prodejů. Příliš nízké číslo na to, abychom se vypořádali s bujnou krizí, která dusí Singapur.

Situaci dále zhoršila obecná porucha, která vznikla z roztříštěných a nekontrolovaných turistických toků ve městě. Zvýšení daní také hrálo rozhodující roli při zvyšování již tak výrazného nepohodlí. Stále více slané a četné. Je třeba si uvědomit, že v posledních letech byly zahrnuty nové typy daní, které obyvatelstvo zjevně neocenilo.

Zvýšení prodejů proto nebylo tak konzistentní, a proto je situace skutečně tragická. Dalším prvkem, který rozhodně neumožňuje oživení ekonomiky ve stavebnictví před a v sektoru nemovitostí reflexí, je to, že souvisí s přítomností mnoha dosud otevřených stavenišť, které dokončují další byty, což znamená, že nejde jen o 32 000 neprodaných nemovitostí. K těmto je třeba ve skutečnosti přidat ještě nedokončené.

Jak vypadá situace do roku 2020? Podle statistických zjišťování není pozitivní. Řešením by mohlo být přijetí programů zaměřených na snížení daní, které by potenciálním investorům umožnili snadnější přístup k nemovitostem. Samozřejmě neexistují žádná spolehlivá data. Jedinou naší jistotou je však náš silný zájem o tento jev a obecně o světové nemovitosti. Důvod, proč se chcete dozvědět více, vás zveme, abyste zůstali informováni na našem portálu!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB