Luxusní nemá na Havaji žádné limity: to se děje

Havajské ostrovy, jak víme, jsou znakem relaxace, wellness a dobrého počasí po celém světě. Kdo nikdy nechtěl žít v tomto koutku ráje?
V posledních letech se mnoho investorů rozhodlo koupit nemovitost na jednom z těchto ostrovů, i když ceny nejsou tak přístupné všem.

Hlavní segment na straně poptávky je ve skutečnosti stále více omezován a omezen na veřejnost s velkými finančními možnostmi. Tento národ zcela dominuje, zejména na ostrově Oahu.
V posledním období byly ve skutečnosti transakce uzavřeny u prodejních smluv v celkové hodnotě 1,5 milionu dolarů, což je o 5% více než v prvním čtvrtletí roku 2019.
Dokonce i „standardní“ rezidenční bydlení s výrazně nižším cenovým prahem se oproti roku 2018 zvýšilo o 33%. Také na tomto ostrově bylo v uplynulém měsíci prodáno přibližně 70 rodinných domů a těchto nemovitostí. % nakupovali zahraniční investoři.
 Zbývající část byla na druhou stranu předmětem smluv s místním obyvatelstvem, která je stále bohatší a je odhodlána investovat do cihel.
Ve srovnání s posledním čtvrtletím roku 2018 vzrostl také počet dostupných nemovitostí, což potenciálním kupcům zaručuje širokou škálu možností. Všechny jsou ještě atraktivnější cenově dostupnějšími cenami za byty.
Jen v měsíci březnu bylo prodáno 100 struktur extrémního luxusu za průměrnou cenu 1,9 milionu dolarů a dosáhlo nejvyšší historické úrovně.
Je to "pozitivní vlna pro souostroví, které bylo vždy zaměřeno na investory z celého světa."
Jaké jsou však silné stránky, které těmto ostrovům zaručují velkou přitažlivost?
Klima je nepochybně jedním z prvků, které každý rok tlačí mnoho mladých lidí, ale také otců rodin a podnikatelů, aby se přesunuli do této země.
 Teplota je téměř konstantní ve všech obdobích roku a málokdy klesá pod 20 ° C, zatímco maximum nepřesahuje 33 ° C. Velmi rozlišujícím faktorem je vlhkost. Extrémně nízká v zimě, která se shoduje s vysokou turistickou sezónou, a přetrvávající v létě, od května do srpna.

Dokonce i lidé jsou přátelští a obzvláště vstřícní, což je důvod, proč ani nejmladší z tisíciletí, které si v současné době pamatujeme, představují velkou část investorů, jistě nebudou dezorientováni ani pro jazyk, ani pro místní kulturu a související aspekty. administrativní byrokracie.

Trh luxusu, ale ten, kterému chybí opravdu zajímavé příležitosti i pro ty, kteří chtějí strávit omezené období v jednom z těchto nádherných ostrovů nebo koupit nemovitost na Havaji!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB