„Urban Regreeneration“: Protokol o udržitelné účinnosti nemovitostí

V posledních letech se stále více prohluboval problém životního prostředí a koncepce udržitelnosti. Mnoho klimatických změn charakterizovalo a bohužel pociťujeme na naší planetě. I když došlo k velké mobilizaci ze strany hlavních institucí na ochranu životního prostředí, nebylo vždy možné jednat přímo a efektivně.

Ale my v Realigro máme dobrou zprávu o tom, co se týká našeho sektoru: nemovitosti! Jedná se o zcela nový projekt Urban Regreener, jehož cílem je dosažení udržitelné účinnosti.

 Tento manifest byl propagován v Itálii Habitami Energy & Building Advisor - zelenou marketingovou a environmentální komunikační agenturou, která vytvořila most s hlavními institucemi, asociacemi a zainteresovanými stranami. Vytvořením skutečného záručního protokolu tak tato iniciativa zahájila vlastní kampaň na obnovu energetiky.

Předmětem této zakázky je identifikace, návrh a výstavba nových budov, vybavených veškerým vnitřním komfortem integrovaným s energeticky úspornými systémy pro snížení spotřeby, zajištění ekologického blahobytu a samozřejmě zvýšení nemovité hodnoty téže budovy. ,

Jaké jsou kroky k tomu, abyste se mohli zapojit do tohoto projektu?
Zde je několik kroků, které je třeba dodržet, chcete-li sledovat „zelenou“ trasu:

1. Monitorování budov
Veškeré základní informace o budově jsou prováděny konzultantem a shromažďují se, přičemž se věnuje zvláštní pozornost nákladům a spotřebě za poslední 3/5 let, stavu zařízení a takzvanému „krytu“, včetně fasád, střešních krytin, dveří a oken, izolace. ,

2. Energetická diagnostika
Druhá fáze zahrnuje skutečnou diagnózu struktury.
Provádí EGE - Expert na energetický management nezávislý na generálním dodavateli

3. Využití environmentálních energetických protokolů
Tento krok není závazný, ale důrazně se doporučuje vzít v úvahu protokoly zaručující ochranu životního prostředí, aby bylo možné získat certifikát environmentální udržitelnosti energie snadněji

4. Integrovaný projektový a stavební dozor
Tato fáze je určena týmu specialistů, kteří odpovídají za stavební dozor na místě.

5. Inteligentní technologie a stavební řešení
Materiály a technologie, typické pro odvětví zelených výrobků, musí mít osvědčené hodnoty výkonu (prohlášení o vlastnostech DoP - označení CE atd.) A neméně důležité být v souladu s prohlášením o shodě pro správnou instalaci.

6. Smlouva EPC
Smlouva o energetické náročnosti: Smlouva o záruce energetické náročnosti. To je poslední část prvního revolučního procesu v oblasti nemovitostí.

7. Daňové bonusy a ekonomické pobídky
Na konci těchto prvních akcí probíhá ekonomicko-finanční kontrola o pobídkách, které je třeba požadovat v souvislosti s typem cílených intervencí.

 8. Udržitelné finance
V případě potřeby může být žádost o financování předložena pro celou operaci se zelenými půjčkami - půjčkami - aby bylo možné zajistit návratnost finančního požadavku, a to až na 15 let.

9. Generální dodavatel
Ověření a výběr techniků údržby - ESCo - různými odbornými firmami v oblasti zelených technologií

10. Energetická certifikace
V neposlední řadě se jedná o analýzu energetické situace, provedené zkušeným a především nezávislým odborným technikem, za účelem ověření úspěšného dokončení zásahu.

Nyní, když máte všechny informace, které potřebujete, můžete také vytvořit svůj domov, nebo koupit nemovitost, 100% zelená!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB