Nájemné do roku 2020: nejdražší města

Konec roku je téměř na nás. A necháme stranou vánoční výdaje, které nás pohlcují jak časem, tak ekonomicky, je také správné myslet na budoucnost. Zejména v oblasti nemovitostí, která města se budou pohybovat. Poté, co jsme dříve provedli analýzu udržitelnosti, jsme se rozhodli analyzovat, které jsou nejdražší reality, které budou charakterizovat globální nemovitost. Podrobněji se snažím analyzovat celek ze strany nájmů.
Proto, pokud jste připraveni, můžeme začít!

Je však správné začít od těch měst, do kterých bude obecně investováno více. Mezi sektory, které usnadní zlepšování nemovitostí, si pamatujeme logistiku, bydlení studentů a sociální a zdravotní oblast. Alternativní sektory jsou však schopny generovat hodnotu.
A proto městy, které budou touto vlnou (pozitivně) ovlivněny, budou bezpochyby Paříž (první v žebříčku díky pracím na olympijských hrách) spolu s Frankfurtem, Berlínem a Londýnem. Ta má významnou hodnotu, protože se zdá, že navzdory krizi před a po Brexitu udržuje zájem velkých společností vysoký a především schopný provádět významné politiky v oblasti obnovy a zlepšování.
Prvních 5 uzavírá nádherný Madrid, kde jsou vyhlídky na realitní trh vysoké. Zdá se však, že ani ceny nechtějí klesat.

Vzhledem k širokému pozadí situace je správné jít do podstaty našeho současného sloupce. Pojďme zjistit, jaká budou města s nejdražšími nájemnými v roce 2020.

1. Athens
2. Lisabon
3. Berlin
4. Amsterdam
5. Monaco


Za prvé, jak vidíte, vznikají řecké Atény. Důvody pro zvýšení ceny nájemného jsou různé. Zaprvé, bez stínu pochybností, odchod z Evropy a potřeba oživit zemi před hospodářskou krizí.
Zdá se, že druhé město, Lisabon, zůstává přiměřené trendům pozorovaným v předchozích letech, po zákonu, který zvýšil cenový růst již v polovině roku 2019.
Berlín není překvapivý svým třetím místem, protože každý rok hostí mnoho mladých studentů Erasmu, kteří potřebují (a proto vyžadují více) ubytování, aby si mohli tuto zkušenost prožít. Exponenciální nárůst poptávky, který vytváří „stále konzistentnější nabídku, také z hlediska ceny.

Amsterdam a Monako uzavírají prvních 5 našich žebříčků. Prvním z nich je nejdražší město v zemi z hlediska pronájmu. Jak pro zvláštnosti, které má, ale také pro poměrně vysoké obecné životní náklady ve srovnání se zbytkem Evropy. To vše však odpovídá velmi vysoké kvalitě života zaručené v této zemi.
Monako se již narodilo jako elitní město, což potvrzuje jeho postavení.

Co říci, s tímto seznamem si určitě budete moci vybrat ty, které nejlépe vyhovují vašim potřebám a které by naopak měly být dočasně vyčleněny. Alespoň dokud ceny neklesnou!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB