Nové trendy roku 2019? Pro nemovitosti je to "rustial"!

Jako vždy nový rok také inauguruje nové trendy, více či méně sdílené. Ale jedna věc je jistá: vždycky jsme zvědaví vše, co je v módě, a to jen proto, abychom získali nápady. My v Realigro Vás překvapí! Ve skutečnosti jsme zjistili, jaké budou trendy roku 2019, které vám učiní váš dům moderní a jistě víc víc! Ať už milujete ročník nebo moderní, nezoufejte! Letos bude místo pro každého, ale pro každého! Takže si nějaké pero a papír, protože začneme!

Termín, který nejlépe popisuje tyto nejnovější inovace, je "rustial", směs rustikální a průmyslové, moderní styl. Prvním prvkem na pozadí této nové inovační vlny je použití barvy. Po letech, kdy byla barva široce experimentována s každou nuancí a tonality v každé místnosti, dochází v současné době k návratu k monochromatickým a neutrálním barvám. To neznamená, že už nebudete uvažovat o barvě, ale zůstane výběrem několika. Většina z nich jasně upřednostňuje hrát s detaily a vytváří prostředí, které je homogennější, pomocí barev, které vyjadřují světlo a klid.
  
Druhým prvkem, který určitě nemůže uniknout ve vašem domě v plném rustikálním stylu, je malý zelený kout. Nemáte-li prostor k vytvoření zahrady, nemějte demoralizaci! Můžete vytvořit správnou harmonii "zen" výběrem malých rostlin, které zdobí interiér nebo exteriér vašeho domova. Studie také ukazují, že přítomnost zeleně doma snižuje stres a vyvolává pocit pohody. Tak proč to nezkusit?

Třetí pilíř tohoto trendu, který se má zažít, spočívá právě v samotném názvu: rustial nebo více průmyslové syřidlo. Pokud bylo dřevo privilegovaným prvkem pro staré majitele domů, jako nezpochybnitelná kvalita, nyní ustupuje modernitě, ale ne úplně. Dokonalá směs byla vytvořena mezi dvěma diametrálně protichůdnými tendencemi, ale společně opravdu fungují! Mezi příklady, ze kterých je možné se inspirovat, připomínáme retro dřevěné knihovny a zeď s vystavenými cihly.

Element minulosti, který se vrací zpět do módy, je obytná plocha. Místnost, která byla nahrazena jinými sekundárními, získává hodnotu, která se rozšiřuje. Můžete také využít možnosti vložit velké okna, které mohou oddělit tento prostor od ostatních místností a vytvářet příjemné a jasné celkové vidění.

Promluvme si o tzv. "Mansardovém efektu". Teplo a pocit vítání obnoví kvótu díky této nutnosti: vytvořit rustikální, ale tlumenou atmosféru s moderním nábytkem. Podkroví neobsahují žádné strukturální omezení a z tohoto důvodu vám nejde ani o představivost!

K uzavření našeho průvodce o tom, jak udělat váš domov super rustial, musíme nutně zmínit musel mít příslušenství! Prostorově úsporné platformy pro zvedání nábytku budou vaši spojenci v praktickém i především estetickém pojetí!

Co říci, když máte všechny potřebné informace, bude snadné dát doma jedinečný a avantgardní styl!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB