Komerční nemovitosti: trendy roku 2019

Mezi různé segmenty patřící na trh s nemovitostmi, ten, který po rezidenčním sektoru nabývá na důležitosti, je komerční.
Ale i přesto, že existuje „velmi vysoká poptávka po nových budovách pro komerční účely a navzdory skutečnosti, že se ekonomika zotavuje po letech krize, reklama prochází fází patové situace.

Mluvíme o investicích, které v posledním roce nadále zaznamenávají pokles o 45 miliard.
Ale pojďme k jádru této záležitosti. Dnes jsme se ve skutečnosti rozhodli tuto situaci analyzovat nejlepším způsobem, abychom plně porozuměli dynamice a pokusili se předpokládat možné budoucí prognózy.
Takže, pokud jste připraveni, můžeme otevřít náš článek!

Vycházíme z předpokladu, že ve srovnání s jinými kategoriemi realitního sektoru nabízejí drobné investice kupujícím zvláštní podněty. Nemluvíme jen a výlučně o prodeji samotného majetku, ale o příležitostech z ekonomického hlediska příjmů. Je proto snadné pochopit, jak je tento segment důležitý pro dobré procento investorů. Proč tedy klesají investice? Vidíme evropskou situaci.
Investice obecně do nebytových nemovitostí v Evropě dosáhla v loňském roce 256 miliard eur. Hlavním cílem jsou kanceláře, zatímco maloobchod dosáhl - 25% (o 41 miliard méně) než v předchozím roce. A podíl na komerčních investicích? Od 21% do 15%.

Na straně investorů je proto velká nejistota. Nyní se ale blíže podíváme na obraz hlavních evropských skutečností.

• Německo je nejdůležitějším ekonomickým motorem v tomto odvětví. Přesto i v tomto případě došlo za posledních 12 měsíců k 31% poklesu.
• Spojené království naopak utrpělo mírné zpomalení o 34%
• Situace ve Francii je jiná, kde po poměrně únavném začátku bylo vše vytvořeno.
• Kupodivu, na druhé straně, investice, které zaznamenaly velmi vysokou úroveň v roce 2018, v roce 2019, se zhroutily ve Španělsku a Polsku.

Poté, co jsme si všimli, že trh určený pro obchod se obecně znatelně zhroutil, vidíme však, které oblasti jsou nejoblíbenější v různých evropských zemích.

Pokud jde o Španělsko, Gran Via v Madridu je nejvyhledávanější lokalitou mezinárodních maloobchodníků
Slavná Avenue des Champs-Elysées v Paříži se stále objevuje díky nedávnému otevření nových vlajkových obchodů
Slovinsko Polsko a Česká republika se těší na nové značky oblečení ve varšavské a pražské oblasti.

Co říci, situace se zdá docela různorodá. I když nemůžeme s jistotou říci, jaké budou další trendy. Můžeme vám zaručit, že vás budeme průběžně informovat na našem portálu. Ať už se jedná o radu na trhu s nemovitostmi nebo o konkrétní zprávy o konkrétním tématu, řešení bude vždy jedinečné: Realigro!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB