Nové technologie, které zpříjemní váš domov: poslední zprávy

Žijeme v éře, která je založena na rychlosti, denním šílenství, potřebě zůstat ve spojení s každým, na každém místě a každou chvíli dne. Ale především máme mánii ovládat cokoliv, a to i z dálky, abychom hledali nejrychlejší a nejpohodlnější způsob, jak to udělat. V našich předchozích sloupcích jsme často hovořili o slavných "chytrých domech", tedy o domcích vybavených nejmodernějšími a avantgardními technologiemi. Ale dnes jsme se rozhodli odhalit, jaké jsou nejmódnější systémy, které vám umožní udělat váš domov opravdu chytrý!

Systémy domácí automatizace doslova revolvovaly náš způsob života, což značně zjednodušilo organizaci a řízení mnoha funkcí. Příkladem? Schopnost dálkového ovládání domácností pomocí smartphonů a nastavení úspor energie na mnoha zařízeních díky použití wifi. Ve skutečnosti je k dispozici mnoho aplikací na různých mobilních zařízeních, která zajišťují dálkové ovládání světel, klimatizace, audio a video zařízení. Vše s jednoduchým dotykem.

Jednou z nejdůležitějších revolucí byla právě automatizace elektrických a tepelných systémů, protože nám umožnila sledovat spotřebu a pochopit, jaké by mohly být nejlepší alternativy, aby se zabránilo nadměrnému ztrátě energie.

Pokud máte zájem o systémy dohledu, vězte, že i oni spadají do řady zařízení, která mohou váš dům ještě modernější. Řízení prostřednictvím mobilního telefonu vám umožňuje ovládat z různých telefonů registrovaných v systému, ve vašem apartmánu, kdykoliv a především, abyste byli okamžitě informováni o všech poplachách o vetřelcích, požárech a záplavách.

Pokud jste součástí tohoto procenta lidí, kteří často zapomínají na světla, víte, že máme řešení, které vám umožní mít jednu myšlenku méně. Ve skutečnosti existují zařízení, která řídí automatické vypínání osvětlovacího systému vždy, když je dům prázdný. Nezapomeňte, že vše je vysoce přizpůsobitelné jak z hlediska intenzity, tak výběrem časových úseků, ve kterých je zapínání a vypínání zařízení zapnuto.

Nelze najít klíče domu? Žádný problém! Zařízení "domácí sady" se mohou dostat proti vám, otevření dveří vašeho bytu s vizuálním rozpoznáním, jednoduchým hlasovým příkazem, který jste vybrali, nebo přijetím signálu GPS z telefonu oznamujícím návrat domů.

Pokud žijete ve městě a chcete zajistit, aby vaše rodina žila v prostředí bez znečišťujících látek a přebytečných výparů, víte, že můžete instalovat extraktory, které automaticky aktivují (ale zejména tiše) recirkulaci vzduchu. Proto bude možné vyhnout se otevření oken uprostřed zimy a rozptýlení tepla.

Pro ty, kteří jsou šťastní, že žijí v prostředí, které je daleko od smogu a znečištění typické pro velká města, ale nechtějí se vzdát technologických komfortů, je vhodné upozornit na novinku. V mnoha apartmánech byly instalovány okna, které se vždy přizpůsobují dálkovým ovládáním v závislosti na povětrnostních podmínkách. Také v tomto případě můžete naprogramovat oba otvory pomocí ovládacího panelu nebo nastavit automatické řízení, pokud se předpověď počasí ukáže jako nejistá.
Takže pokud máte zájem také o moderní domov a na dosah ruky, víte, jak to dosáhnout!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB