Nemovitost a inteligentní město: perfektní manželství

Opakujícím se imperativem v našem každodenním životě je to, že se vše musí stát „chytrým“. Neustále hledáme něco inteligentního, abychom byli schopni pomoci komukoli na jakékoli úrovni.
I v kontextu, ve kterém žijeme, cítíme potřebu urychlit a respektovat určité udržitelné parametry. Fenomén Greta Thunberg je velmi populární a vrací se do naší kultury. Dnes budeme hovořit o tom, jak je koncept inteligentního města svázán s dvojím pozemkem s konceptem realitního trhu.

Začněme však s hlavním konceptem: chytré město. Co to znamená?
Definice stanovená Evropskou komisí pro inteligentní město je následující:
je soubor strategií územního plánování zaměřených na optimalizaci a inovaci veřejných služeb tak, aby fyzickou infrastrukturu měst "propojily" s lidským, intelektuálním a sociálním kapitálem těch, kteří tam žijí.
Pro zjednodušení tohoto konceptu lze říci, že se jedná o ambiciózní projekt sanace rezidencí, který je zaměřen na zlepšení podmínek jednotlivců s udržitelnými akcemi.

Odtud je snadné pochopit význam této oblasti sektoru nemovitostí. A existuje několik projektů podporovaných nadnárodními společenstvími i jednotlivými zeměmi, jejichž cílem je právě toto propojení posílit.
Zvažte italský poloostrov. V roce 2015 bylo zahájeno skutečné podnikání s jediným cílem: přestavět stávající historické domy s novými technologiemi a zpřístupnit je.

 Cílem není pouze vytvářet nové objemy, ale nahradit objemy, které jsou již na trhu, pokud jde o příležitosti pro nové kupující. Bezpečnost, kvalita a dodržování potřeb občanů. To jsou pilíře, na nichž jsou založeny nové politiky založené na výstavbě nových budov.

Jak ale tento obrat ovlivní trh? Velmi vzhledem k tomu, že existuje jen málo realit, které tento projekt nedodržely tak náročné, ale také plné příležitostí.
Inteligentní domy ve skutečnosti, a proto inteligentní města, zaručují radikální zlepšení kvality života a bydlení, aniž by ovlivnily umělecké, kulturní a krajinné dědictví.

Jednou z hlavních obav ve skutečnosti při přijímání těchto projektů je zničení kulturního dědictví nebo místních krás. Pozornost k udržitelnosti je klíčem, který umožňuje, aby tyto plány obnovy fungovaly v naprostém klidu.
Pozitivní paradox inteligentních měst proto musí být bohatý na přidané hodnoty, ale také přístupný a pohodlný. Věděli jste vlastně, že občan inteligentního města „trpí“ výrazně nižší životní náklady ve srovnání se „standardní“ realitou?

To také umožňuje urychlit proces inteligentní revoluce. Podívejme se na Brazílii. Během několika let se mluví o nárůstu o 40 000 obyvatel ve městě přeměněném na inteligentní náladu. Přehnaná postava, která se dobře odráží i odráží.

Co říci, doufáme, že kombinace nemovitostí - inteligentního města může vydržet v čase a stát se nutností pro všechny městské reality.

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB