Skutečný luxus v oblasti nemovitostí má dvě jména: Berlín a Frankfurt!

Teď je to fakt: pokud jde o skutečnou hospodářskou soutěž, ve všech oblastech již nejsou hlavními aktéry výzev jednotlivé státy, ale velká města. Účelem posledně uvedeného je jediný cíl: zlepšit to, aby bylo možné nasměrovat potenciální zákazníky a posunout křivku poptávky vůči jiným konkurentům. Ať už se jedná o investice zaměřené na zlepšení infrastruktury, kvality života nebo vytvoření nových příležitostí, je cíl jednoduchý: objevit se.

Prvek, který ještě více zdůrazňuje, jak se metropole pozitivně mění a vyvíjí, je dán zvýšením cen na realitním trhu. Tento jev je známkou velkého zájmu investorů o místní nabídku, která se stále více řídí jejich potřebami.

Mezi nejlepšími představiteli tohoto jevu v Evropě vynikají dvě města: Berlín a Frankfurt. „Německé“ královny zaznamenaly v luxusním segmentu nárůst cen nemovitostí o 12%. Co je překvapivé, je cílové publikum. Ve skutečnosti je to obvykle luxusní trh, který zůstává jedním z mála, aby zůstal stabilní, pokud jde o ceny, vzhledem k tomu, že je to odvětví, které je tak selektivní (protože je zcela oddělené od jiných cenových rozpětí), že a priori se nikdy necítí kritická období ,

Potřeba vyvstávat s nárůstem cen přiřazených luxusním nemovitostem tedy vyplývá ze zřejmé, stále naléhavější žádosti o možnost přizpůsobit nemovitost s kapitálem p a investovat finanční zdroje, které nejsou tak malé!

Nejnovější výzkum na toto téma byl proveden v celosvětovém měřítku. Berlín představuje nejvyšší odstup (v cenách) ve srovnání se všemi ostatními městy v žebříčku, s ročním nárůstem o 13%. Podobná situace, i když pomalejším tempem, je situace ve Frankfurtu, kde ceny historických domů (nejvyhledávanějších na vyhledávačích nemovitostí) vzrostly o 9% ve srovnání s loňským rokem ao 15% ve srovnání s loňským rokem. 2017.

V evropském měřítku je cenový trend (vždy pozitivní) podporován i dalšími slavnými realitami, a to jak v realitním světě, tak iz pohledu historicko-kulturního.

Edinburgh vzrostl o 4,5 procentního bodu více než v roce 2018; pak najdeme Ženevu s +6, v průměru se většina evropských národů brání 5 procentními body, stejně jako elegantní Paříž.
Na posledních místech (poslední se říká), Curychu (+4) a dulcis in fundo se objevuje módní kapitál: Milan.

Na asijské straně jsou naopak výkony rychlejší, pokud jde o změny ve srovnání s předchozími lety, ale ne tak výjimečné, pokud jde o dosažené výsledky.
Peking a Guangzhou se zvýšením o 4,5 a 2,7% zaznamenaly v první polovině běžného roku konsolidaci cen.

V neposlední řadě je singapurský trh s nemovitostmi, který zaznamenal některé z nejdůležitějších obchodů v této oblasti.

Co říci, zdá se, že i luxusní trh se začíná měnit, samozřejmě vždy pozitivní!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB