Kde platit méně nájemného: seznam v USA

Přemýšleli jste někdy, kde můžete platit nižší nájemné v USA?
My v Realigro jsme sestavili seznam hlavních měst, kde je možné platit dostupné nájemné, které není ve srovnání s průměrem USA nepřiměřené.
Pokud se chcete dozvědět více a především, pokud máte zájem o podepsání nájemní smlouvy v USA, musíte postupovat podle následujících řádků.

Začněme nejprve s použitou metodou. Provedli jsme analýzu průměrných nákladů na hypotéku v každém městě.
Obecně platí, že k podpisu nájemní smlouvy v USA se průměrná cena pohybuje kolem 1 200 USD měsíčně.

To samozřejmě závisí na obou oblastech, ale také na typu vybrané nemovitosti.
Kromě toho se hraje zásadní rozdíl na mezeře, která je přítomna mezi periferní zónou a centralizovanou zónou. (cena se zdvojnásobí).

V současné době však přibližně 31 z 85 nejlidnatějších měst představuje pro potenciální nájemníky ekonomické úsilí o 20% větší než je průměr.


Průměrná půjčka v každé metropoli vychází z kompromisu mezi průměrnou cenou každého města, místními daněmi z majetku, počátečním finančním požadavkem ve výši 20% z hodnoty domu. Nezapomínáme pojištění domácnosti a 30letou půjčku s pevnou sazbou.

A kde tedy vzniká hospodářská mezera a především jaká jsou města, která mohou zaručit levnější vztah mezi nabídkou a poptávkou na trhu?

 Baltimore, Cleveland a Santa Ana jsou tři města s největšími rozdíly. Více než 200 dolarů.

V Baltimoru je průměrné nájemné 1200 $. Po Clevelandu s 857 dolary a poslední kalifornské město je umístěno s 2 731 dolary.

Abychom se však nezabývali těmito prvními realitami, rozhodli jsme se zahrnout další, abychom vám poskytli celkový obrázek.

Zde je malý seznam:

St.Paul 1,494 dolarů
Toledo 795 dolarů
Aurora 1.910
Memphis 855 dolarů
Indianapolis 1 139 $
Silver Spring $ 2.236
Buffalo 942 $

Je tedy možné pochopit, jak je diverzifikace široká, a to i mezi sousedními lokalitami nejen geograficky, ale především podobným typem plochy a nemovitostí, které mají být pronajaty.

To vše zjevně nabývá jiné váhy také na základě průměrného podílu úvěru, který výrazně ovlivňuje konečnou cenu.

Druh smlouvy, a to i přes přítomnost rozhodně vyšších realit, co se týče ceny, nebyl odrazován.

Manforte byl dán Millennials, kdo, orientovaný na všestrannost, která nabízí pronájem, na úkor kupní smlouvy, rozhodnout se pro tato řešení.

Jak se tedy bude nemovitost vyvíjet z hlediska nájemného pro nadcházející měsíce, a to i v méně ekonomických oblastech? Chcete-li zjistit, zveme vás, abyste zůstali informováni na našem portálu!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB