Nejrychlejší růst cen v Evropě: to je to, co se děje se slovinskými cihly

Zdá se, že v Evropě panuje všeobecný rozmach zájmu o trh s nemovitostmi. Od doby, kdy se tisíciletí staly aktivní součástí tohoto systému, byly téměř všechny národy evropského kontinentu zasaženy „pozitivní vlnou z ekonomicko-finančního hlediska.

Mezi různými odvětvími, které byly zahrnuty do této revoluce, byla hnací roli nemovitost. Národ, kterému se v posledním období podařilo objevit právě v této oblasti, bylo Slovinsko, s nezávislostí získanou v roce 1991 se Slovinsko připojilo jak k Evropské unii, tak k NATO, což dokazuje silnou tendenci na zahraniční trhy av každé oblasti.

Ve skutečnosti slovinský trh s cihlami zaznamenal exponenciální růst cen domů, nejrychlejší v Evropě. Silný nárůst však místo odrazování potenciálních investorů zvýšil jejich nákupní kapacitu, překvapil a vyvrátil všechny druhy ekonomických a sociálních prognóz.

Národní index cen nemovitostí se v posledním čtvrtletí loňského roku zvýšil v procentním vyjádření o 15,5%. Ve stejném období nepřekročily sousední země 4%. Přesněji řečeno, v hlavním městě, Lublani, cenovém indexu pro domácnosti, ale i pro byty staré stavby, vzrostl o 9%, zatímco ve zbytku země o 10%.

Transakce poklesly, ale rozsah segmentace realitního trhu vzrostl. Stále více investorů se rozhodlo spojit své zdroje ve slovinských cihelách.

Pokles transakcí by mohl být zapříčiněn pouze nedostatkem nabídky, který pramenil především z vysoké poptávky, která dosahuje nejvyšší historické úrovně, aby se tento problém vyřešil, a to prostřednictvím vládních fondů. stavba (do roku 2025) 16 000 bytových jednotek.

Úrokové sazby se také snižují a tyto záruky, jak je snadno srozumitelné, povzbudily mladé investory, aby zatemnily možnost podepisování leasingu ve prospěch prodejní smlouvy.

Je třeba také připomenout, že od roku 2003 je možnost nákupu nemovitostí otevřena cizincům bez omezení pro občany EU.

I hodnota výstavby ve výstavbě prudce vzrostla, v průměru o 10%, díky všeobecnému růstu Slovinska. Ekonomika je robustní a nedávno se otevírá mezinárodnímu trhu. I vyhlídky na následující roky se zdají být více než optimistické: do roku 2020 se očekává vysoký růst na vysoké úrovni.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB