2019 sprintuje pro Asii: to se děje

Asijský kontinent je vždy o krok napřed v každém směru. Ať už se jedná o nové technologie nebo jiné ekonomické sektory, není pochyb: moc těchto národů je nesporná.
I na realitním trhu nejsou úspěchy jen málo, a to jak na straně investorů, tak i vlastníků.

Zdá se, že rok 2019 byl slavnostně otevřen nejlepším způsobem podle údajů shromážděných společností Asia Market Snapshot společnosti Colliers International. Příznivá vládní politika, různé investice do nových infrastruktur a daňové pobídky postupně podporovaly poptávku na vnitřním trhu.

Došlo k silné diverzifikaci ze strany investorů, kteří se nyní přestěhovali z tradičnějších odvětví, jako jsou odvětví, která se týkají bydlení, nebo segmentů orientovaných na obchod nebo datových center.
Singapur je bezesporu trhem, kde převažuje sektor hotelů, což stimuluje růst nebytových prostor. Podle ekonomických a statistických prognóz bude toto město i nadále přitahovat zejména další segmenty a různé tržní cíle.

Transakce vzrostly na závratnou úroveň v oblasti delty Perlové řeky. První tři měsíce roku 2019 byly charakterizovány nárůstem o 32% ve srovnání se stejným obdobím roku 2018, a to o více než 1,5 miliardy dolarů více. Silný rozvoj zajistili nové společnosti a mladí lidé, kteří se rozhodli žít „alternativní zkušenost“ a rozhodli se investovat (i v nájemních smlouvách).

 Silnou stránkou této oblasti je program zaměřený na posílení okrajových částí hlavního města, bez jakéhokoliv rozlišení. Každá oblast musí být vysoce přehodnocena prostřednictvím opatření na obnovu.
Mezi různými vládními projekty identifikujeme Klíčový plán projektů 2019 s cílem shromažďovat investice ve výši 500 milionů dolarů, určené pro nové infrastruktury komerční, rezidenční a maloobchodní povahy ve městech.

I Japonsko se dobře brání, i když ne se stejnými rytmy jako ostatní národy. Ve skutečnosti je podle různých průzkumů velmi pravděpodobné, že investoři ze sousedních zemí sjednotí své úspory na tomto trhu, což je jistě omezenější, pokud jde o velikost, ale také zvláště stabilní.

 Jak nemůžeme ani zmínit Hong Kong? Navzdory různým vládním nejistotám, které se pak dostaly do státní ekonomiky, je v této oblasti v současné době reálné oživení poptávky, čekající na nový program, orientovaný na bytové domy a kanceláře.
V neposlední řadě se jedná o realitní rámec, který se objevuje ve Vietnamu a který má dobré zahraniční investice v hodnotě 2,8 miliardy dolarů.

Měsíční nárůst od počátku roku 2019 o 10%. Ve skutečnosti je náš sektor nejdůležitějším hnacím motorem celé vietnamské ekonomiky.

Co říct, zdá se, že rok 2019 je pro Asii šťastným rokem!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB