Co očekávat od roku 2019? Investoři a prodejci berou na vědomí!

Není pochyb o tom, že v roce 2018 došlo během roku k nesčetným změnám. Byla slavnostně otevřena s velmi vysokými cenami s nízkými hypotékami, což zjevně prospívá prodejcům. Ale navzdory všemu došlo k závěru, že došlo k úplnému zvratu situace se standardizací a zastavením růstu cen nemovitostí a mimořádným nárůstem sazeb, čímž trh přinesl výhodu kupujícímu a již prodávajícímu.
Nejvíce se ale ptá, zda tento trend bude pokračovat nebo se bude znovu měnit.
Čekáme, abychom v roce 2019 plně žili, začneme analyzovat souhrnně statistické a ekonomické předpovědi o globálním trhu s nemovitostmi.
Ačkoli, jak jsme uvedli výše, nárůst hypotečních sazeb byl významný, očekává se vyrovnání a dokonce i fáze stagnace a odchodu pod průměrem, díky působivému růstu trhu s nemovitostmi. kupci pravdu?
Miléniové, kategorie, která se nyní stává protagonistou v každém hospodářském sektoru, bude nepochybně vrcholem roku 2019.
 Požadavek ze strany mladých lidí na nákup nemovitosti neustále narůstá, na rozdíl od rodin, které místo toho stále více a více rozhodují o pronájmu. Zvýšení sazeb neodradilo mladé investory!
Kupní síla domů se zmenší, ale nebude to škodlivé! Hypotetické zpomalení procesu nákupu / prodeje nemovitostí bude odrazeno snížením cen nemovitostí, na které budou oprávnění investoři nasycovat své finanční prostředky.
 Očekáváme ovšem i úroveň poloprovozní rovnováhy zaručené přítomností vysokých zásob zásob schopných uspokojit rostoucí a kontinuální poptávku od kupujících.
Obecně platí, že s výjimkou několika národů na všech trzích s nemovitostmi bude tržní tržba trvat nejméně po několik let, čímž se bezpochyby zlepší celý národní ekonomický systém.
 Nájemné utrpí pokles. Smlouvy o pronájmu budou "druhou volbou", protože oslabení těchto nemovitostí a snižování sazeb povzbudí nováčky na trhu s nemovitostmi investovat do nemovitostí namísto úpravy tím, že uhradí určitou částku měsíčně. stále slanější.
Mluvili jsme o mladých lidech, o tisíciletích, kteří napadnou trh s nemovitostmi, takže nemůžeme hovořit o dalším opravdu důležitém prvku nového trhu s nemovitostmi, který nás čeká v této technologii z roku 2019.
Kombinace vlastnictví - technologie bude přetrvávat a bude pokračovat neúprosně, po velmi dlouhou dobu. Již v předchozích článcích jsme se zmínili o tom, jak se zeleně inteligentní lidé úspěšně usadili nejen na samotném trhu s nemovitostmi, ale především v kolektivní představivosti.
 A silná poptávka po nulových emisích a inteligentních domácnostech se dokonale setká s inventářem, který má tendenci měnit své vlastní charakteristiky, aby vyhovoval potřebám trhu.
Co říci, zdá se, že letošní rok je opravdu plný zpráv pro investory i prodávající.
A vy, na které straně budete na novém trhu s nemovitostmi v roce 2019?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB