Pozitivní předpovědi pro Egypt: trh s nemovitostmi má vysoké cíle!

Egyptský trh s nemovitostmi se zdá být v nejlepším období. To potvrzují i statistické údaje týkající se exponenciálního růstu, který zaznamenal tento národ v posledních měsících roku 2018. A zdá se, že tento pozitivní trend absolutně nechce zastavit.

Ve skutečnosti se očekává, že trh s nemovitostmi přiláká tolik zahraničních investic, které mají velký význam pro obnovení mezinárodní pozice Káhiry jako lídra v tomto sektoru.
Jaké jsou hlavní prvky egyptské cihly? Bezpochyby velká flexibilita a sklon k zahraničním záležitostem, výsadní práva všech ekonomických odvětví společnosti. Nárůst obyvatelstva také zajistil výrazný nárůst na straně poptávky, aniž by se opomněl význam vyplývající ze snížení míry inflace.

Ta byla jedním z ústředních bodů egyptské nemovitosti, protože umožnila zejména velmi mladým investorům „Millennials“ čelit Egyptu a vybrat ji jako možnou destinaci, ve které by jejich investice do nemovitostí mohly být rentabilní.
JLL také zdůraznila na každoroční akci '' Next Year '', která se konala v Káhiře, že jeden z hlavních motorů, který v současné době umožňuje egyptské ekonomice růst a vrátit se k původní kráse, je ohromujícím dopadem rezidenčního trhu. ,
Už se rozhodnete pro leasingové smlouvy, ale díky poklesu cen nemovitostí v celé zemi se potenciální investoři rozhodnou upřednostnit podpis kupních a prodejních smluv.
Co ekonomové očekávají, pokud jde o budoucnost realitního trhu v Egyptě?

Na obzoru není vidět žádné mraky! Součástí zásluh této pozitivní vlny je ovoce mladých investorů, kteří se do roku 2025 samozřejmě připojí k egyptské pracovní síle, což umožní jak okupaci nových obytných budov, tak i naléhavou potřebu vybudovat nové kanceláře (přibližně 30 000 míst v rámci EU). 2020).
Dále je třeba připomenout, že se jedná o zvláště evokující půdu, a to jak z historického, tak kulturního a krajinného hlediska.

 Odvětví cestovního ruchu je ve skutečnosti průkopníkem egyptské ekonomiky, která každoročně přemění jednoduché turisty na budoucí egyptské občany.
Jak nemůžeme zmínit nádherné pyramidy, úchvatnou krajinu, mořská kotlíka s úžasným korálovým útesem? To vše také přispívá ke zlepšení infrastruktur, jako je otevření mezinárodního letiště Sfinga, které bude zajišťovat letišti v Káhiře, aby usnadnilo vnitřní letecký provoz a podpořilo zavedení nových destinací, aniž by to způsobilo přeplnění zákazníků.

Co se týče hotelového sektoru, do konce roku 2020 bude pravděpodobně těžit z nových a rozmanitých možností prodeje a rebrandingu. Také se mění segmentace referenční klientely.

Ve skutečnosti byl předán mimořádně bohatému turistovi a investorovi při hledání luxusu, a to na výrazně nižší úrovni, kterou reprezentoval občan, který chce investovat do takové mimořádné země.
Ekonomika je ctnostná a rychlost finančního návratu umožňuje Egyptu znovu investovat a zlepšovat již existující struktury.

Nárůst příjezdového cestovního ruchu je i nadále chráněn větší bezpečností na území a obecně zvýšením kupní síly (díky snížení cen nemovitostí i úrokových sazeb).

Co říci, doufáme, že tato pozitivní vlna může pokračovat ve svém vývoji, aniž by se zastavila v následujících letech!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB