Mezinárodní nemovitost: další rekordní rok

Obecná nejistota, krize, která stále děsí národní a mezinárodní ekonomiky, stále náročnější investory. Všichni víme, že v roce 2019 existuje „zásadní nejistota, která blokuje všechna hospodářská odvětví, včetně nemovitostí.
Stojí za to investovat? Ano, ale za jakou cenu? Jaká rizika se mohou vyskytnout?
Dnes se v Realigro pokusíme podat celkový, ale také podrobný pohled na to, jak světová nemovitost v současné době vypadá, abychom konečně rozptýlili jakékoli pochybnosti!

Říká se, že rok 2019 je předurčen k tomu, aby zůstal v historii trhu s nemovitostmi na mezinárodní úrovni. Proč? Zjistíme to brzy! Začněme!

Podle předpovědí hlavních ekonomů se letošní objem investic do světových nemovitostí mohl dotknout a dokonce překročit práh 1,7 miliardy amerických dolarů, což se rovná 1,5 miliardě eur. Co to znamená vypadat jako cíl sám o sobě znamená?
Pro trh s nemovitostmi by to představovalo nejvyšší historickou úroveň. Ale na čem tato hodnota závisí?

Podle analýzy provedené společností Newman si různé transakce s nemovitostmi udržují vysokou procentuální sazbu, navzdory hospodářské, obchodní, ale především geopolitické nejistotě. Nezapomínejme na těžkou situaci mezi Spojenými státy a Čínou.

Přestože je tedy tento vysoce kritický obecný tavný hrot stále přítomen (natolik, aby se nemovitost mohla vyzkoušet v prvním čtvrtletí), ve druhém došlo ke skutečnému oživení komerčních činností a prodejních smluv. Čísla? Mluvíme o více než 800 000 milionech dolarů (v oblasti nemovitostí).

Je to proto, že investování nyní stojí za to. Ceny, s výjimkou některých konkrétních případů, jsou nižší. Obzvláště ve Spojených státech. V jiných oblastech světa místo toho, jako v Evropě, kde se hlavní města udržují nebo dokonce zvyšují, problém nenastává. Nakupujete také nemovitosti. Protože investice je dnes plodná ve střednědobém až dlouhodobém horizontu.

Ale proč je člověk ochoten utratit více, přestože je tato situace „slabá“?
Nejprve je třeba si uvědomit, že 70% kupujících patří do kategorie s vysokým čistým jměním, tj. Ti, kteří nemají finanční problémy. Bohatější pak působí jako hnací motor pro celou nemovitost. Ale nižší kategorie také investují, protože, jak víme, nemovitost je dnes značnou zárukou pro budoucnost.

Prvek, který podporuje koupi nemovitosti, je také dán novými vládními politikami, které v současné době odrazují staré neudržitelné struktury na základě akčních plánů zaměřených přesně na ochranu životního prostředí a sníženou spotřebu energie.
Přestavba budov a výstavba nových staveb, zejména bytových, neponechává mnoho prostoru pro představivost: trh s nemovitostmi se zdá být předurčen k tomu, aby sledoval trend plný pozitivních znamení.

Ochrana životního prostředí, špičkové technologie a naděje investorů, že nákup nemovitosti se může ukázat jako vítězný tah (jak potvrzují hlavní statistické úřady), jsou perfektní směsí, která umožňuje udržet nemovitost na vodě , navzdory krizi (která snad snad již skončila a skončila).
Zajímá vás, jak se bude situace vyvíjet?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB