Vyvlastnění za účelem opětovného spuštění nemovitosti: africký zlom!

Obvykle se při rozhodování o tom, kde otevřít staveniště, věnované výstavbě obytné oblasti, zkoumají různé faktory. Zaprvé, územní přizpůsobení oblasti, následovaný plánem finalizace samotného projektu. V neposlední řadě perspektiva otázky: Bude pro potenciálního kupujícího „zajímavé“ investovat do této oblasti?

I když jsou tedy tyto otázky „rituální“, za určitých okolností nutnost naznačuje nemožnost přisoudit těmto otázkám váhu. To se děje v Africe, konkrétně ve městě Ekurhuleni.

Co je jev, který opouští realitní svět beze slov? A především, proč to přišlo tak daleko?

Pojďme do pořádku a podrobně analyzujeme politickou a sociální situaci země.
Africký národní kongres navrhl „zabavení“ oblasti stovek akrů půdy soukromými vlastníky za účelem výstavby bydlení ... za velmi nízké náklady.
Je to kvůli krizi, kterou zažívá místní trh, která v každém sektoru potřebuje náhlé zotavení, například aby přitáhla hospodářství k lepším úrovním.

Musíme si také pamatovat na sociální nepokoje, které v této zemi stále existují. Před dvěma lety byl takzvaný „apartheid“ stále zakořeněn. Nezpochybnitelným symbolem této dramatické okolnosti je vlastnění soukromých pozemků v rukou bílé menšiny.

Tato reforma je proto zaměřena nejen na kvantitativní zlepšení nabídky nemovitostí, ale zaměřuje se také na reorganizaci sociálních problémů, které již příliš mnoho let doslova narušily možnost rozvoje samotné země.

Sociální nerovnost v kombinaci s kritickou situací, podle předních odborníků v tomto odvětví, přijde s překročenými lhůtami, pokud bude samozřejmě tento program (a další) dokončen.

Zástupce této akce, stejně jako její výkonný ředitel, starosta města Masina, uvedl, že toto vynucené vyvlastnění je nuceno. Jedná se však o rozhodnutí, jehož cílem je zajistit záruku, sdílet dobro jako země, dosáhnout ziskové rovnováhy na trhu pro všechna hospodářská odvětví.

Ve skutečnosti v mnoha zemích představuje nemovitost 60% HDP, což znamená, že zlepšení v této oblasti by jihoafrickému hospodářství výrazně pomohlo.

Můžeme tedy doufat v to, že tento program lze uskutečnit ctnostným způsobem bez zbytečných politických problémů. Především se však doufá, že nádherná, teplá a přívětivá země se může díky své neuvěřitelné síle, jíž je obdarována, vrátit do záře svým vlastním světlem.

Pokud se chcete dozvědět více, doporučujeme vám, abyste zůstali aktuální na našem portálu a na blogu Realigro!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB