Domácí automatizace: pravidla pro rok 2020

Sektor domácí automatizace je spojen zejména s nemovitostmi. Ve skutečnosti jsme v našich oddílech často řešili otázky týkající se toho, jak mohou být tyto dvě oblasti v procesu výběru nemovitosti zásadní. Ale nejen to. Můžeme říci, že domácí automatizace zahrnuje většinu inovací, které umožňují, aby byl dům vždy „chytrý“ a především v souladu s dobou. A protože časy běží, zejména v období Vánoc, rozhodli jsme se vytvořit sekci o tom, jak získat široký přehled o přístupu k tomuto odvětví. Důvod, proč můžeme začít.

Ale kolik to stojí? Odpověď na tuto otázku zní: záleží. Ano, protože když mluvíme o domácí automatizaci, neděláme nic jiného, než uzavíráme různé formy inovací, více či méně invazivní pro náš domov. Proto je prvním krokem, který je třeba učinit, krok týkající se „opatření“, která mají být přijata.
Poměrně důležitý projekt obvykle ovlivňuje 1 až 4% celkových nákladů na hodnotu budovy. Jinými slovy, domácí automatizace má dvě výhody. Mít ústupky v každodenním životě, ale také zvyšovat jeho vnitřní hodnotu, pokud by bylo rozhodnuto jej dále prodat nebo pronajmout.

Ale co domácí automatizace ovlivňuje? Domácí automatizace, a proto automatizace určitých procesů, ovlivňuje hlavně úspory. Prvek, který zajímá většinu investorů, hledání úspor na účtech, může představovat platného spojence, který bude schopen v budoucnu aplikovat nějaké další inovace na náš domov. Snížení spotřeby energie z hlediska světla, plynu a elektřiny bude proto zásadní, a to prostřednictvím alternativní energie.

Některé typy automatizace se vyznačují tím, že nepoužívají nové, ale standardizovanější energetické systémy. Systémy, které mají být v tomto případě přijaty, poskytují 90% z nich bez drátů nebo smíšené. Společnosti samozřejmě používají kvalifikované pracovníky, kteří mohou analyzovat skutečnou situaci nemovitosti na místě.
Pro čistě peněžní příklad by se výdaje na byt o ploše asi 100 metrů čtverečních soustředily na maximálně 8 000 EUR.

Nemusí nutně změnit váš domov přináší skutečné výhody. Někdy, dokonce jen dělat minimální změny. Z tohoto důvodu se zdá správné mluvit o multifunkčních senzorech. Jedná se o extrémně aktualizované systémy proti vniknutí nebo video dohledu a dokonale propojené s chytrými telefony. Ale to není všechno. Dokonce i jednoduchá možnost ovládání předních dveří domu nebo provedení kontroly v určitých místnostech nebo dokonce nastavení a aktivace systémů osvětlení, zavlažování nebo topení zaručují úplné a úplné zrušení rizika dodatečných nákladů.

Stejně jako ve všech oblastech by při používání high-tech platforem mělo být neustálé monitorování dat. Chcete-li napravit typické problémy v tomto odvětví, doporučujeme vám často měnit své přihlašovací údaje.

A poté, po našem mini průvodce, nebudete mít problém určit, jaké budou intervence domácí automatizace pro váš domov!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB