Jak coworking ovlivňuje trh s nemovitostmi na Filipínách

Trh nemovitostí a každý ekonomický sektor národa se neustále mění a přizpůsobují potřebám zákazníků. Mezi těmito revolučními změnami rozhodně nemůžeme zmínit fenomén „coworkingu“. Jedná se o pracovní systém, který používají převážně nezávislí pracovníci, kteří používají společné prostory, ve kterých mohou umístit nezávislé pracovní stanice a zároveň komunikovat s ostatními lidmi.

Tento model samozřejmě výrazně ovlivňuje trh s nemovitostmi, zejména na Filipínách.
Nedávná studie JLL poukázala na to, že společné prostory na pracovišti mohou zaručit flexibilitu a podstatné zlepšení ve stejných výkonech. Princip úspěchu této nové filosofie je založen právě na schopnosti dočasně najít prostor před zahájením nové činnosti. Ve skutečnosti existuje mnoho zahraničních společností, které využívají nedefinované prostory pro vstup na místní trh a pak je přeměňují na skutečnou satelitní kancelář.

Vzhledem k tomu, že vývojáři realitního trhu směřují k oblastem, které jsou již na ekonomické úrovni autonomní, mění se nové budovy podle potřeb pronajímatelů, což zaručuje větší a všestrannější oblasti na základě požadavků potenciálních investorů.

Mezi dalšími výše uvedenými výhodami rozhodně nemůžeme zdůraznit účinnou efektivitu, která má prakticky podobu přijetí tohoto systému. Kromě přilákání stále více lokátorů tato metoda zaručuje pouze 5% flexibilních pracovních prostorů, návratnost z hlediska účinnosti o 45% více než standardní výkony.
Zvýšilo se také pokrytí pracovního prostoru, což výrazně snížilo míru nezaměstnanosti.

Zvláštnost tohoto fenoménu spočívá v tom, že se mu podařilo zakořenit v národě, jako jsou Filipíny, zvláště zakotvené v tradicích a pracovních standardech.
Je třeba zdůraznit, že tato země v posledních letech prošla velmi silným demografickým nárůstem díky přijetí těchto inovačních politik, které zahrnuly všechna hospodářská odvětví.

Byl to právě příspěvek „velkého množství zahraničního kapitálu, který vedl vládu k modernějším obzorům ak mezinárodnímu obchodu orientovanému právě na podporu samotného území, ale i neustále se rozšiřujícího trhu s nemovitostmi.

Pohodlí při využívání společných prostor, flexibilita a inovace hrají v současné době zásadní význam pro Filipíny, které se probouzí po období hluboké krize.

Je zřejmé, že tato pozitivní situace může pokračovat iv následujících letech, ale především to, že význam přizpůsobení se vnitřním a vnějším změnám na trhu s nemovitostmi je příkladný.

Dočasný charakter prostoru zaručuje větší vyrovnanost i na pracovní úrovni, aniž by zapomněl na ekonomický a finanční aspekt (rozhodně výhodnější z hlediska nákladů nést).

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB