Hongkong a Londýn na vrcholu summitu: jedná se o nejdražší trhy v roce 2019

Nejnovější zprávy z realitního světa: kancelářský trh je stále zajímavější.
Podle statistických údajů byl nárůst nákladů na kanceláře skutečně náhlý, což vedlo k nebývalému zrychlení, a tedy i hospodářskému růstu z hlediska nebývalých zisků.

Ale které jsou nejdražší trhy a které byly zároveň nejžádanější na světě? Nepochybně, dominovat světové scéně, Hong Kong centrální a Londýn je West End vyniknout, aniž by zapomněl Midtown Manhattanu v New Yorku.
Ale pojďme se dostat do detailů.
Pro Hongkong hovoříme o 322 USD za sq.ft za rok, v Londýně o 222,70 USD a Manhattanu o 196 USD. Náklady na okupaci Prime Office, jako jsou místní daně a obecné výdaje na obsazení kancelářských prostor, jsou v každém případě slučitelné s velmi vysokou úrovní nemovitostí garantovaných tímto trhem.

Podle vedoucího pracovního výzkumu v CBRE Americas, závod na přilákání, ale především udržení talentu, což zaručuje nejvyšší kvalitu pracovního prostředí, neomezuje pomalejší ekonomiky některých regionů. Ve skutečnosti ji dále povzbuzovala k tomu, aby se přizpůsobila okolním. Tempo požadavku exponenciálně vzrostlo, a to zejména u velkých bankovních, finančních, ale i technologických a spolupracujících společností.

Procentní nárůst zaznamenaný mezi patnácti analyzovanými trhy dokonce dosáhl dvouciferných nákladů na obsazení kanceláří již v prvním čtvrtletí na rozdíl od loňského roku. Právě tento prostor je pro investory stále atraktivnější.
Pokud jde o procenta, připomínáme, že v tomto odvětví se odlišují následující města:

Porto, Portugalsko 24%
Kapské město, Jihoafrická republika 20%
Singapur, Singapur 17%
Budapešť, Maďarsko 15%
Mallorca, Španělsko 14%
Atlanta, USA 14%
Vancouver, Kanada 13%
San Francisco 12,2%
Johannesburg, Jihoafrická republika 12%

Obecně lze říci, že Spojené státy americké získaly na vysoké úrovni přibližně 3,7%, pokud se domníváme, že průměrný zisk Evropy, Středního východu a Afriky dosáhl celkem 3,5%.

Proč je tento silný zájem o kancelářský trh?
Zásadní roli hrají nepochybně prostory vyhrazené pro spolupráci, novou hranici práce a obecně správu vesmíru, a to jak z hlediska ekonomického, tak z hlediska účinnosti.
Můžeme říci, že doufáme, že tato pozitivní vlna může zahrnovat i další sousední a nesousedící země, aby umožnila i méně rozvinutým oblastem dosáhnout vysoké úrovně, aniž by byla odříznuta od tohoto kruhu extrémní virtuozity nemovitostí.

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB