Touha po útěku: protože australští nájemci si vybírají předměstí

Austrálie je považována za jednu z nejunikátnějších zemí na světě, a to jak z hlediska krajiny, tak iz hlediska sociokulturního. Ve skutečnosti existuje velmi mnoho nových občanů, kteří se každý rok rozhodnou usadit v různých oblastech tohoto kontinentu.

V posledním desetiletí však odborníci v tomto odvětví odhalili podivný jev, který charakterizoval a stále charakterizuje volbu budoucího investora nemovitosti v Austrálii. Pokud se dříve ve skutečnosti nacházely v nitkových křídlech potenciálních kupců nemovitostí úzce souvisejících se zdroji nejen přírodními, ale také s pracovními příležitostmi, v současné době volíme oblasti vzdálené od velkých měst a zcela ponořené do nejdivočejší přírody. Skutečný proces deurbanizace.

Důvody této volby jsou různé. Z tohoto důvodu jsme se v Realigro rozhodli podrobně analyzovat tento trend a poskytnout celkový obrázek, který je jasnější a blíže realitě.

Diskriminační prvek při výběru nové oblasti, do níž se má přemístit, je bezpochyby dán mnohem výhodnějším nájemným. Které jsou nejvyhledávanější předměstí ve vyhledávačích?
V první řadě vyniká Florey, kde je možné podepsat nájemní smlouvu počínaje minimem 390 australských dolarů měsíčně. Poptávka je však také vysoká pro oblast Scullin, méně než 20 km od CBD.

Dalším seznamem preferencí pro investory je Bangalow v oblasti Nového Jižního Walesu, který je na 750 km od Sydney jednou z nejlevnějších možností pro všechny, kteří chtějí žít ponořeni v přírodě, aniž by se vzdali typicky pobřežního životního stylu. cenově dostupný rozpočet.

Mírně méně „divoký“, ale stejně tak nádherný je oblast Tacoma, ceny začínají na 400 USD týdně. Velmi blízko k Newcastlu a Sydney je dokonale spojeno s expresním vlakem.

Na severu si nemůžeme vzpomenout na Ludmillu, předměstí nejblíže okresu Darwin a zvláště požadované luxusním segmentem. Araluen je nejžádanější předměstí. Asi 10 km od Alice Springs. Ceny? Začíná na minimálně 400 USD týdně.

V Queenslandu místo toho najdeme Bilingu, která se nachází 26 km od nádherného zlatého pobřeží, s průměrnou cenou asi 450 dolarů týdně. Nejvyhledávanější oblastí je Palm Beach, zejména pro milovníky pobřežního života a místního nočního života.

Pro ty, kteří chtějí zažít Austrálii ještě vzdáleněji od velkých měst a zmatek, určitě nemohou zapomenout na oblast Tasmánie. Tato oblast je velmi levná a ceny za pronájem nemovitosti se pohybují kolem 200 australských dolarů za týden.

Co říci, zdá se, že tato móda pro přírodu opravdu ovlivňuje celý kontinent. Doporučujeme vám, abyste se trochu zamysleli, vezmeme-li v úvahu skryté krásy této země, které by podle našeho názoru mohly skutečně nechat dech!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB